2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم  من  روز اول هفته ۹ بارداری هستم وسطای هفته ۸ رفتم سونو قلب و همه چی نرمال بود ولی یه روز قبل از سونو قلب و تا الان  یبار در روز ترشح قهوه ای دارم و همزمان یه دل درد خفیف هم میگیرم سه روزه شیاف استفاده میکنم و تقریبا بیشتر روز رو استراحت میکنم  دیروز تقریبا قط شد امروز صبح بیدار شدم دوباره روی دستمال ترشح قهوه ای دیدم خیلی نگرانم طبیعیه ؟ ممکنه سقط بشه یا شده باشه ؟ چقدر زمان میبره که شیاف ترشحات رو قطع کنه ؟ شیاف ایرانی خوبه یا خارجی ؟ ۱۳ آذر وقت سونو ان تی دارم نمیدونم باز برم سونو یا منتظر بمونم ؟ 

عزیزم منم اواسط بارداری ام الان یه لخته خون اندازه بند انگشت دیدم و بعدم ترشح قهوه ای و قرمز 

منم هنوز خبری نیست نمیدونم چیکار کنم شوهرمم نیس

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله ک چیزی نیست نگران نباش ممکنه به سوالم جواب بدی من ۶ هفته و ۴ روزمه کی برم برای سونو تشکیل قلب؟دکترامروز گفت میتونی الان بری ولی حس میکنم زوده

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم اواسط بارداری ام الان یه لخته خون اندازه بند انگشت دیدم و بعدم ترشح قهوه ای و قرمز منم هنو ...

هفته چندمی صدای قلبشو شنیدی ؟ حتما برو دکتر بهت شیاف میده 

عزیزم انشالله ک چیزی نیست نگران نباش ممکنه به سوالم جواب بدی من ۶ هفته و ۴ روزمه کی برم برای سونو تش ...

مممنونم عزیزم به نظر منم زوده چون خیلی دستگاه رو روی شکمت فشار میدن تا پیداش کنن بین ۸ تا ده هفته راحت صدای قلبشو میشنوی 

دکتر رفتم شیاف داد و گفت استراحت کن تا سونو ان تی

استراحت مطلق داشته باش نزدیکی نداشته باش چیز سنگین و پله رفتن ممنوع شیاف خارجی ساعت به ساعت استفاده کن چیزای گرمی هم نخور

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
مممنونم عزیزم به نظر منم زوده چون خیلی دستگاه رو روی شکمت فشار میدن تا پیداش کنن بین ۸ تا ده هفته را ...

ممنونم عزیزم انشالله ک مال شماصحیح وسلامت باشه 🌷😘

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم شرایطم مث شماس.. 15اذر ان تی نوشته

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

هفته چندمی صدای قلبشو شنیدی ؟ حتما برو دکتر بهت شیاف میده

تازه فهمیدم باردارم ولی فک کنم چهار ماهم باشه اره قراره برم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2810