2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید نامزدم اصلا سر حرفاش نمیمونه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست
نمیدونم والااا🥲🥲 میگمدا میترسم ولی میدونمم بره اونیکه چیزی از دیت بده اونه نه من ولی باز میترسم🥲 ...

ببین همسر من مثل همسر تو هست من سلیطه نیستم ولی ساکت هم نمیشینم 

دوسال خودمو محدود کردم چون همش ترس اینو داشتم که از دستش بدم یا ناراحت بشه چون سر هرچیزی بهم تهمت میزد

الان بهش گفتم من اصلا دیگه قصد ازدواج ندارم نسبت به حرفاش بی تفاوت شدم 

الان چون میترسه منو از دست بده هییییچیییی نمیگه 

تا وقتی بدونن ترس از دست دادنشون رو داری سوارتن ولی جایی که بفهمن تماسات کم شده محبتات کم شده خودشون رو میکشن مول سابق بشی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین همسر من مثل همسر تو هست من سلیطه نیستم ولی ساکت هم نمیشینم دوسال خودمو محدود کردم چون همش ترس ا ...

اهاننن یعنی الان باید وانمود کنم برام اهمیتش کمترش سده؟🥲

اهاننن یعنی الان باید وانمود کنم برام اهمیتش کمترش سده؟🥲

اره 

تماست کمتر بشه 

اگر هم پرسید خیلی واضح بگو من همیشه تمام تلاشم رو میکنم فقط تو رو راضی نگه دارم رابطه رو زنده نگه دارم ولی احساس میکنم بی فایده هست بیشتر ازینکه دوست داشته باشم ازت میترسم

آدم تا یه جایی ظرفیت داره 

همسر من خیلی وحشیه روش اثر مثبت گذاشت این روش

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
اره تماست کمتر بشه اگر هم پرسید خیلی واضح بگو من همیشه تمام تلاشم رو میکنم فقط تو رو راضی نگه دارم ر ...

پس روی اینم اثر میزاره خیلییی ممنونممم بابت راهنماییتون 🥹🫂 خدا کمکتون کنه همیشه و در هرجا✨✨✨

الان من چیکار باید بکنم به نظرتون اونم بترسه🥲🥲🥲

خوب وقتی از دستش ناراحت میشی بزار بفهمه ناراحتی ب روش بیار تا دیگه تکرار نکنه اصلا اگه میتونی مثل خودش باهاش رفتار کن 

ولی بی احترامی نکن تا حرمت بینتون حفظ بشه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
سلام بستگی داره ک چه کارهایی انجام میده ک شما دوست نداری ؟! یا واقعا حق داری یا حساسیت بیجا داری

مثلا خودش فرد خوبیه کار نامشروعی نکرده ولی دوستانی داره خیلی نامشروعن میگم با اون ارتباطتو قطع کن میگه چشم جون بخواه بعد میبینم که اونکاره ادامه میده و از این قبیل چیزها