2777
2789
عنوان

درد و دل من درباره بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
عزیزم میشه مشکلات بچه داری رو بگی؟ بدنت بعد زایمان اوکی شد؟

آره بدنم کاملا اوکی شد گن بستم شکمم برگشت به قبل

بچم ۴۰ شب اول کلا شبا تا صبح بیدار بود روزا هم در حد چرت زدن اصلا خواب مست نمیرفت یه سرفه میکردیم بیدار میشد انگار ۱۰۰ ساله خوابیده ،به شدت وابسته به خودم بود نمیذاشت از جام بلند شم به کارام برسم حتی دسشویی و حمام دیر به دیر و جنگی میرفتم

واسه غذا پختن و کارای خونه دیوونم میکرد،اصن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی

زیاد نگران نشو بچه من بدقلق بود خیلی از بچه های دور و برم آروم بودن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همین شرایطو دارم ، شبا که قشنگ اشکم سرازیر میشه

من گریه میکنم همش زود اشکم میاد،دیگه خدا کمکمون کنه راه سختیه ولی خدا صبرشم میده ایشالا بچه هامون آروم و صبور باشن  ،قدیم چطوری هر سال یکی میاوردن

آره بدنم کاملا اوکی شد گن بستم شکمم برگشت به قبلبچم ۴۰ شب اول کلا شبا تا صبح بیدار بود روزا هم در حد ...

باز خداروشکر شکمت کامل برگشت ، ترک نخورد شکمت؟ بچت الان چطوره راضی ای؟ ارومتر شده؟ 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

من استراحت مطلق بود تو هر سه بچه ،کلی تجربه دارم همیشه تو این سایت میچرخم کمک خواستی در خدمتم

عزیزم منم استراحت مطلقم توروخدا هرچی تجربه داری بهم بگو خیلی نیاز دارم تو خونه پوسیدم حالم خیلی بده هر تجربه ای که به ذهنت میرسه بهم بگو ، هر روز امپول و قرص دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من گریه میکنم همش زود اشکم میاد،دیگه خدا کمکمون کنه راه سختیه ولی خدا صبرشم میده ایشالا بچه هامون آر ...

واقعا خدا کمکمون کنه ، شوهر منم همش همینو میگه از قدیمیا ، بخدا من سر یکی دارم جون میدم قشنگ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز خداروشکر شکمت کامل برگشت ، ترک نخورد شکمت؟ بچت الان چطوره راضی ای؟ ارومتر شده؟

چرا ترک خورد اما برا خودم و شوهرم مهم نیست

الان دیگه ۱۲ ساله شده ماشالا😍مسلما بهتر شده ولی الانم حرف گوش نمیده🥴مادرشوهرم همیشه میگه بچه داری یعنی تا ابد سرِ داری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چرا ترک خورد اما برا خودم و شوهرم مهم نیستالان دیگه ۱۲ ساله شده ماشالا😍مسلما بهتر شده ولی الانم حرف ...

عزیزم سرش سلامت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سرش سلامت باشه

قربونت برم ایشالا شمام به خیر و خوشی زایمان کنی و بچه سالم ّغل بگیری و صالح بزرگش کنی

قربونت برم ایشالا شمام به خیر و خوشی زایمان کنی و بچه سالم ّغل بگیری و صالح بزرگش کنی

بغل

قربونت برم ایشالا شمام به خیر و خوشی زایمان کنی و بچه سالم ّغل بگیری و صالح بزرگش کنی

ممنون عزیزدلم زنده باشی 🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوماهه و معدم عاصیم کرده.. ببین دارم پست مینویسم اشکام داره میاد

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆