2777
2789
عنوان

درد و دل من درباره بارداری

304 بازدید | 33 پست

من یه زن باردارم و یهویی دلم خواست بیام یکم درد و دل کنم ، از وقتی باردار شدم تقریبا نزدیک ۴ ماهه از خونه بیرون نرفتم و اگه رفتم در حد خیلی کم و مختصر داخل ماشین واسه کار ضروری بوده و همیشه روی تختم چون شرایطم بحرانیه، از وقتی فهمیدم باردارم تهوع و ویار اومده سراغم و ارزومه بتونم یه روز راحت غذا بخورم بدون تهوع و بدون اینکه بعدش ترش کنم یا حالم بد شه یا معدم به هم بریزه، کل غذاهایی که عاشقشون بودم به همشون تهوع دارم ، روزا به زور غذا میخورم در حدی که سیر شم ، نارنگی و میوه هاش ترش حالمو بد میکنه ، فست فود که عاشقش بودم الان حتی از جلو مغازش نمیتونم رد شم چون بوشم حالمو بد میکنه ، دلم واسه یه فنجون قهوه ام تنگ شده چون هم واسه معدم هم واسه جنین مضره ، دلم برای باشگاه و ورزش تنگ شده دوست دارم باشگاه برم قبل باشگاه قهوه بخورم بعد شاداب از باشگاه بیام بیرون و از خستگی ورزش له له بزنم ، دلم میخواد یوگا کنم مدیتیشن کنم و شبا راحت به شکم بخوابم ، ارزومه یه روز بیدار شم که نیاز به امپول و قرص نداشته باشم ، از وقتی باردار شدم نه تونستم به زندگیم برسم نه به خونم حتی نمیتونم یه تمیزماری درست انجام بدم به بوی خونم ویار پیدا کردم و بعضی وقتا خود به خود تو خونم از بوی خونه عوق میزنم خودمم نمیدونم چرا ، هعیییییی اینارو میگم نه واسه ناشکری خداروشکر میکنم واسه وجود نی نی اما بارداری واقعا سخته توروخدا اگه بچه میخواید همه اینارو در نظر بگیرید و بدونید چی در انتظارتونه حالا یا کمتر یا بیشتر اما تقریبا همینه شرایط ، مامان های باردار هم لطفا اگه تجربه دارید بهم بگید ممنون میشم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

الان روز راحتیته تازه

بچه بدنیا بیاد یک سر میشی و هزار سودا

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من که بارداریم همین مدلی بود بچه داریم مکافات تر، پیر شدما

دقیقا منم فکر میکردم همش گل و بلبله اما سخت ترین حالتشو تجربه کردم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

برا من که بارداریم همین مدلی بود بچه داریم مکافات تر، پیر شدمادقیقا منم فکر میکردم همش گل و بلبله ام ...

عزیزم میشه مشکلات بچه داری رو بگی؟ بدنت بعد زایمان اوکی شد؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درکت میکنم واقعا دوران بارداری سخته؛ ایناروزا شاید سخت بگذره پنج ماه مونده تا اتمام بارداری ولی انشالله از وقتی فهمیدی جنسیتش چیه شروع کن سیسمونی خریدن؛ البته که خودم تمام وسایل سیسمونی و لباس بچه دومم رو اینترنتی خریدم چون نه میتونستم نه حق داشتم پیاده روی کنم. ولی وقتی لباساشو میبینی دلت خوشه که بعدن بچه ت اینارو میپوشه. انشالله این مدتی که مونده هم به سلامتی تموم میشه و فندق کوچولو سالم بدنیا میاد.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
الان روز راحتیته تازهبچه بدنیا بیاد یک سر میشی و هزار سودا

چرا؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دستشویی فرنگی حتما تا پایان بارداری و چهل روز بعد زایمان داشته باش و فقططط از فرنگی استفاده کن...در ...

ممنون عزیزم باشه حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باردارم رفتم کلاس هی ضربان قلبم بالا میشود اصلا حال و حوصله ندارم،خونمو که نمیتونم تمیز کنم،غذا بزور ،شبا پاهام درد میکنه،ولی بازم خدا رو شکر،گریه ام میگیره

شرایط بارداری چهارم من 👇تا ماه سوم کمی ویار داشتم، از بوی برخی غذاها بدم میومد، مخصوصا پیتزاالان ما ...

زایمان طبیعی کردید یا سزارین؟ شما بارداریتون خیلی خوبه من تا روز آخر که رفتم بیمارستان بالا میاوردم😖

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
درکت میکنم واقعا دوران بارداری سخته؛ ایناروزا شاید سخت بگذره پنج ماه مونده تا اتمام بارداری ولی انشا ...

ممنون عزیزم انشالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باردارم رفتم کلاس هی ضربان قلبم بالا میشود اصلا حال و حوصله ندارم،خونمو که نمیتونم تمیز کنم،غذا ب ...

منم دقیقا همین شرایطو دارم ، شبا که قشنگ اشکم سرازیر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه جز حاملگی های پر خطر هستی رابطه جنسی مطلقا ممنوع

بله پر خطرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40