2777
2789
الان همون سرهمی 600 700 قیمتشه کلی میشه شیشه و پستونک کمترینش 500 تومن پتو بافت پرسیدم 800 تا 1200 ا ...

خب من خودمم باردارم ولی نه خودتو نترسون اینقدرم نیست من یه پیج دارم مال همدانه ارسالم دارم همهههه سرهمیاش ۲۵۰ ۳۰۰ تومنه بعد گرمم هستن خودم از جلو جنساشونو دیدم

من هنوز جنسیت بچمو نمیدونم ولی حساب کردم بدون تخت و کمد ۱۰ ملیون بیشتر نمیشه

نه عزیزم برو بازار یه قیمت بگیر خیلی بیشتر در میاد 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم برو بازار یه قیمت بگیر خیلی بیشتر در میاد

خب عزیزم من رفتم بازار من اصفهانم فروشگاه ملیکا کیدز بزنی تو نت هم میاره همه چیزا رو قیمت کردم بیش از ۱۰ تومن نمیشد

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم من رفتم بازار من اصفهانم فروشگاه ملیکا کیدز بزنی تو نت هم میاره همه چیزا رو قیمت کردم بیش ا ...

عه جدی میگی میرم یه سر میزنم شنیدم تهران قیمتا خوبه مامنم شهر دیگه س عروسی دختر عمم میخوایم بریم تهران گفتم از اونجا میخرم

عه جدی میگی میرم یه سر میزنم شنیدم تهران قیمتا خوبه مامنم شهر دیگه س عروسی دختر عمم میخوایم بریم تهر ...

اره تهرانم خوبه عزیزم من نسبت به خودم گفتم ولی خب تقریبا همه چیز هارو حساب کردم مثل پستونک اونت و شیشه شیر اونت و صندلی غذا و صندلی ماشین و اینا باز میخوای یه سرچ تو نت بزن سیسمونی ملیکا کیدز میاره برات برو خودت قیمت هارو یه نگاهی بکن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تهرانم خوبه عزیزم من نسبت به خودم گفتم ولی خب تقریبا همه چیز هارو حساب کردم مثل پستونک اونت و شی ...

ممنون از راهنماییت گلم

الان همون سرهمی 600 700 قیمتشه کلی میشه شیشه و پستونک کمترینش 500 تومن پتو بافت پرسیدم 800 تا 1200 ا ...

ببین لباس خیلیکم‌بگیر درحدنیاز اتقققققد بچه زود بزرگ‌میشه ک  همش نو میمونه بعد دلت میسوزه مث من خخ

کریر ک بچم‌ده دقیقم‌وانستاد داخلش نو نو

تخت کنارمادر اصن نخابید 

اسباب بازی بزار وقتی خودش فهمید کم‌کم بخر ک بچه کلی ذوق کنه

بچم پستونک نگرفت خخ شیشه فقط تا۴ماهگی گرفت

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

من یه عالمه لباس گرفتم با کریر خارجی و بدون کالسکه و صندلی ماشین و با یه گهواره کوچیک 

پستونک و شیشه شیر و غیره رو برند خریدم ۱/۳۰۰ فقط شیش شد 

همه اینا شد ۲۰ تومن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

لباسو برو بازار با قیمت عمده بخر خیلی ارزون در میاد، من تخت و کمدشم از نعمت آباد تهران گرفتم خیلی مناسب دراومد، دوسال پیش همه وسایل کامل خریدیم۸تومن شد،

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
لباسو برو بازار با قیمت عمده بخر خیلی ارزون در میاد، من تخت و کمدشم از نعمت آباد تهران گرفتم خیلی من ...

نعمت ابادم تهرانه؟

من چند شب پیش رفتم سیسمونی فروشی قیمت گرفتم گفت ی سیسمونی درحد معمولی ک چیزای خوبی هم داشته باشه ۳۰تومن ولی اگ بخوایذ کلی خزید کنید بالای هفتاد حساب کنید...من تختی ک پسند کردم ۱۲تومن بود ست کالسکه اش ۱۰تومن.ولی ببین کالسکه از،۲.۵داشت ب بالا کلا باید ببینی چی میخای برداری چ‌جنسی تو چ‌ رنج قیمتی

تو نت بزن فروشگاه آقا بزرگ تو تهران میگن مناسبه، موقع زایمانت منم دعا کن در اقدامم

ایشالا بزودی دامنت سبز بشه عزیزم