2777
2789
عنوان

نامزدم وقتی گوشیمو چک میکنه میترسم اظطراب دارم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 30 پست
اگه ندم فکر میکنه خیانت میکنم چند بار ندادم موهامو کشید کلی دعوا کرد

الان نامزدی اینجوریه بری سر خونه زندگیت چی میشه؟تا درست نشده نرو سر خونه رندگیت

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بد که گوشی چک میکنه..شاید تو با خواهرت یا مثلا دوستت درباره ی یه مسئله ی خصوصی درباره اونا صحبت ک ...

اره میخونه بیشتر با جاریم حرف میزنیم یا دوستام میخونه و فقط ایراد میگیره 

بعضا چک میکنه نمیدونم یکم شکاکه

ببین نامزدی برای دوره شناخت یعنی اگر می‌بینی طرف آدم درستی نیست نباید باهاش بری زیر یه سقف یه بچه پس بندازی فردا پشیمون برگردی خونه پدرت اگر می‌بینی این آدم آدم درستی نیست الان جدا شدنت خیلی بهتره تا بعداً اونم خودت نمی‌تونی بفهمی لطف کن برش دار ببر پیش مشاور خبره چند جلسه بری بیای کاراشو به مشاور بگی مشاور از زیر زبونش بکشه می‌فهمه آدم درستی هست یا نه این آدم اگر آدم شکاکی باشه بیچاره میشی بعداً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین نامزدی برای دوره شناخت یعنی اگر می‌بینی طرف آدم درستی نیست نباید باهاش بری زیر یه سقف یه بچه پس ...

بله درسته 

راضی نمیشه که بریم مشاور میگه میگه من خودم مشاورم ما مشکل نداریم😂😐

بله درسته راضی نمیشه که بریم مشاور میگه میگه من خودم مشاورم ما مشکل نداریم😂😐

ببین می‌خندی ولی امیدوارم یک روزی به خودت نیای ببینی عمر و جوونیت رفته با یه آدمی زندگی کردی که شکاک بوده و عرصه رو بهت تنگ کرده شما متاسفانه از همین استیکر خنده از این جمله‌ای که گفتی مشخص شد هنوز به بلوغ عقلی برای ازدواج نرسیده بودی امیدوارم که تا آخرش با همین خنده بره و اتفاقی نیفته روزت بخیر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین می‌خندی ولی امیدوارم یک روزی به خودت نیای ببینی عمر و جوونیت رفته با یه آدمی زندگی کردی که شکاک ...

شما با یه استیکر خنده تشخیص دادی من به بلوغ نرسیدم  درضم من جمله ای نگفتم من گفتم نامزدم این حرفو میزنه  لطفا آدمارو قضاوت نکنید وقتی خو نی نی سایت آدم حرف میزنه به یکی  میگید بالغ و بقیه نابالغ

ببین می‌خندی ولی امیدوارم یک روزی به خودت نیای ببینی عمر و جوونیت رفته با یه آدمی زندگی کردی که شکاک ...

پاتنر شما گوشیتونو نمیبینه برنمیداره ایا من مطمئنم بر میداره اکه برنداره تووخلوت خودش چک میکنه

شما با یه استیکر خنده تشخیص دادی من به بلوغ نرسیدم درضم من جمله ای نگفتم من گفتم نامزدم این حرفو می ...

یه نگاه به تاپیک هات بنداز ببین آیا واقعاً به بلوغ عقلی رسیدی به بلوغ عقلی نرسیدن اصلاً زشت نیست اصلاً بد نیست یا توهین نیست یکی امکان داره تو ۱۰ سالگی به بلوغ عقلی برسه یکی تو ۴۰ سالگی یکی تو ۸۰ سالگی ولی اشتباهی که امروز می‌کنی فردا نمیاد بگه چون تو به بلوغ عقلی نرسیده بودی پس من یه جوری زیر سیبیلی رد میشم میرم اونم تو موضوع مهمی مثل ازدواج کاش بیشتر چشتو باز کنی

پاتنر شما گوشیتونو نمیبینه برنمیداره ایا من مطمئنم بر میداره اکه برنداره تووخلوت خودش چک میکنه

من ۱۰ سال ازدواج کردم ۲۸ سالمه از روزی که ازدواج کردم تلفنم اگه زنگ بخوره شماره هم ناشناس باشه شوهرم برمی‌داره میاره میده دستم خودم جواب تلفنمو بدم حتی کنار من وایسته ببینه این کیه که به من زنگ زده این یعنی اعتماد داشتن  خودش می‌دونه من کاری نمی‌کنم منم به اون اعتماد دارم زندگی رو پایه اعتماد می‌چرخه اگه طرف چکاکه اگه به تو اعتماد نداره اون زندگی آخرش نابده حتی اگر از بین نره و طلاقم نگیری عین یه مرداب متعفن می‌مونه 

شما با یه استیکر خنده تشخیص دادی من به بلوغ نرسیدم درضم من جمله ای نگفتم من گفتم نامزدم این حرفو می ...

عزیزم به نظرم این چیزارو ساده نگیر...زندگی کردن با یه مرد شکاک خیلی سخته....گاهی وقتا ممکنه این شک کردنش شدید بشه و خیلی اذیت کننده باشه .....به نظرم با پدر و مادرتون مطرح کنید یا خودت با یه مشاور صحبت کن....امیدوارم حل بشه مشکلت....دوست بودین یا سنتی ازدواج کردین؟اگه شما بخواید گوشیشو چک کنید،اجازه میده؟یا فقط به خودش این حق رو میده؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

سنتی منم چک میکنم

بهتره که کم کم این عادتو ترک کنید جفتتون و به هم اعتماد داشته باشید