2777
2789
عنوان

عقدم نمیدونم حرف شوهرمو قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 72 پست
بنطرم فردا باش صحبت کنم و بگم که حس بدی دارم و خودش حق داد بم گف با این موارذ بت حق میدم شکاک بشی . ...

نههه اسی نگو بهش برو تو همراه من یا ایرانسل من هر خطی داره ریز مکالمات و پیاماشو ببین هر شماره ای زیاد پیام و زنگ زده سیو کن تو گوشیت و تماس بگیر ب هیچ عنوان ب خودش نگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی عزیزم 

این بذر شک تو دلتو کاشته شده واقعا متاسفم 

کاش حس خوب و اعتمادی که ب بقیه داریم هیچ زمانی خراب نشه 

متاسفانه من تایمی ک عقد بودم یک هفته عقد بودم گوشی شوهرمو برداشته از تلگرام زنگ بزنم ب داداشم ک کربلا بود 

چیزای بدی دیدم ک خیلی احساس ناخوشایندی بهم داد 

و دیگ هیچ زمانی درست نشد 

...‌

اسی هی نکو میشناسمش شناخت دارم فلان بهمان 

میدونی چه زندگی هایی بعد عمری اعتماد و باور به کجاها ک نکشیده شده 

۴ سال ک چیزی نیس 

آدما راحت ذات شون رو پنهان میکنن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اخه حس میکنم وقتی نشست که شروع کنه به توصیح دادن یه لحظه با گوشیش یکم ور رفت حدس میزنم یه هو یع چیزی ...

خب دیگه حداقل میتونی خداروشکر کنی که پای یه گوشی دیگه وسط نیست که نتونی گیر بیاریو همیشه با شک زندگی کنی

امکان این نیست که مثلا کلید داده باشه به دوستی کسی

ی چیزی ب دل من افتاده ک ب دوستش کلید داده و اون با دوس دخترش اونجا بوده.شوهرت بی نقصیره

چندبار بش گفتم به دوستت کلید دادی؟ گفت من تا صد سال محل خلوت دونفرمون رو به دوستم نمیدم بیاد کثیفش کنه اینحا خلوتگاه ما دونفره هیچ کس حق نداره پاشو بزاره

چندبار بش گفتم به دوستت کلید دادی؟ گفت من تا صد سال محل خلوت دونفرمون رو به دوستم نمیدم بیاد کثیفش ک ...

اتفاقا داده و نمیخواد بهت چیزی بگه

قضیه رو کش نده.

شاید اونم نامزدش آورده باشه و اگر شوهرت قسم میخوره 

باور کن.

فقط اینو بدون ک خیانتی توی کار از طرف شوهرت نیست.

من حس ششم قوی دارم