2777
2789
عنوان

عقدم نمیدونم حرف شوهرمو قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 72 پست
ممکنه کس دیگه ای بره تو اتاق شما؟؟

آره امکانش هست اما اگر کسی اونجا متوجه بشه برای ابروی شوهرم خیلی بده و منجر به اخراجش میشه . اما اینکه کسی اونحا بره ممکن هست و خب خیلی زیادم ممکنه کسی متوجه نشه 

بنظرمنم مشکوکه،،،ولی باید احتیاط کنی زندگیت خراب نشه ،،بهتره اصلا به رو خودت نیاری، چون اگه کاریم بک ...

بنطرم فردا باش صحبت کنم و بگم که حس بدی دارم و خودش حق داد بم گف با این موارذ بت حق میدم شکاک بشی . فردا میگم برای اینگه شکم برطرف بشه بریم ریز مکالماتش رو بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه حس میکنم وقتی نشست که شروع کنه به توصیح دادن یه لحظه با گوشیش یکم ور رفت حدس میزنم یه هو یع چیزی ...

اسی راه حل خفن🫣😂

ی وسیله ای اونجا مث رژ یا ریمل ک ندونه مال توعه یا گیر مو یجا معلوم مثلا رو میز جا بزار اگ دفعه بعد رفتی دیدی نیست شک کن 

اگ اومد گفت این مال توعه یا جاش گذاشتی چیزی نیس

الان باکلی قسم و توضیح به ظاهر قبول کردم اما از درون باور نکردم و حس میکنم شاید کسیو اورده با اینکه ...

یه چند روز علافی و زیر نظر گرفتن نیاز داری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
بنطرم فردا باش صحبت کنم و بگم که حس بدی دارم و خودش حق داد بم گف با این موارذ بت حق میدم شکاک بشی . ...

یا اسی ی چبزب بریز تو خونه کثیف بشع بعد دفعه دیگ بپرس بگو اومدی اینجا اگ گفت اره حواسم نبود اینا ریخت اینجا کثیف شد و دروغ سر هم کرد باور کن

شاید دوستی چیزی رفته 

خونه نامزد منم رفته بود رو تخت....  بوی گند میداد

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

اگه کف دستشویی خیس بوده حالا شاید شیر خراب بوده یا چکه کرده

اگرم میخواید کاری کنید یه جوری که خودش مشکوک نشه انجام بدید که مدارک رو پاک نکنه و بعدا هم به شما بگه الکی مشکوکید

خدایا ای مردا چشونه

خوب کسی که میخواد کاری کنه یواشکی، اصلا چرا زن میگیره

دختر مردمم بدبخت میکنه

خوب همیجور مجرد به هر کاری میخواد برسع دیگه

اه🥲😭😭🤕😏

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بنطرم فردا باش صحبت کنم و بگم که حس بدی دارم و خودش حق داد بم گف با این موارذ بت حق میدم شکاک بشی . ...

خیلیییییی کار مسخره ایه خیلییی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/