2777
2789
عنوان

عقدم نمیدونم حرف شوهرمو قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 72 پست
نههه اسی نگو بهش برو تو همراه من یا ایرانسل من هر خطی داره ریز مکالمات و پیاماشو ببین هر شماره ای زی ...

اره همین کارو میکنم  باید دست به کار بشم نباید بیش از لین هوشیارش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره امکانش هست اما اگر کسی اونجا متوجه بشه برای ابروی شوهرم خیلی بده و منجر به اخراجش میشه . اما این ...

همون دیگه شاید کسی امده فعلا تصمیمی نگیر قضاوت نکن تا مطمعن بشی 

این نیز بگذرد......
اره همین کارو میکنم باید دست به کار بشم نباید بیش از لین هوشیارش کنم

اسی نری بهش بگیااااااااا اتو نده دستش با زبون بازی بپیچونه حتما لیست تماساش چک کن و بیشترین شماره بردار سیو کن 

اتفاقا داده و نمیخواد بهت چیزی بگهقضیه رو کش نده.شاید اونم نامزدش آورده باشه و اگر شوهرت قسم میخوره ...

من تو گوشی همسرم دیدم بایه زنه چت کرده بود بنظرت خیانت جنسی هم داشته

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
اسی نری بهش بگیااااااااا اتو نده دستش با زبون بازی بپیچونه حتما لیست تماساش چک کن و بیشترین شماره بر ...

اول لیست تماساشچ چک میکنم بعدم این دفعه که رفتیم اتاق لای پتو یه پوست شکلاتی چیزی میزارم چندتا نشونه دیک ام میزارم بیینم دفعه بعد تغییر میکنه یا نه

من تو گوشی همسرم دیدم بایه زنه چت کرده بود بنظرت خیانت جنسی هم داشته

بخدای احد و واحد اگر خدانکرده زبونم لال پای خیانت وسط باشه میدمش دست دادش بزرگم ، داداشم قبل عقد قسمشو خورده که اکر دست از پا خطا کنه آتیشش بزنه

بخدای احد و واحد اگر خدانکرده زبونم لال پای خیانت وسط باشه میدمش دست دادش بزرگم ، داداشم قبل عقد قسم ...

خانواده منم پشتم هستن ولی من خودم راضی نیستم چون یه بچه دارم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
اول لیست تماساشچ چک میکنم بعدم این دفعه که رفتیم اتاق لای پتو یه پوست شکلاتی چیزی میزارم چندتا نشونه ...

لیست تماسشو ک پاک میکنه برو همراه من نصب کن رو گوشیش حتی اگ پاک کزپه باشع اونجا هستن بعد ک نصب کردی ی قسمت هست ب نام ریز مکالمات فقط باید سریع باشی اسی چون کد میاد رو گوشیش حتما پاکش کنی

لیست تماسشو ک پاک میکنه برو همراه من نصب کن رو گوشیش حتی اگ پاک کزپه باشع اونجا هستن بعد ک نصب کردی ...

الان از ایرانسل من گوشی خودمو امدم تست گرفتم بنظرم اینجوری نتونم متوجه بشم همسرم کارش اینجوریه که کل روز کلی زنگ خور داره یا با چندین شرکت و ارگان کار میکنه و با هرکدوم از افراد بنا به نیاز ممکنه ماها هرروز تماس و مکالمه داشته باشه . برای همین فکر میکنم تشخیص اینکه باکدوم شماره پیامک و تماس داشته و کدوم مشکوک هست خیلی سخته

خانواده منم پشتم هستن ولی من خودم راضی نیستم چون یه بچه دارم

من عقدم فکر میکنم اگر این ادم خیانت کار باشه بهتره تا قبل از هرچیزی بشناسمش خیلی حس بدی دارم بارها زمانی که باهم در ارتباط بودیم گفتم اگر ادمی هستی که نمیتونی پایبند باشی یا برات سخته یا فکر میکنی یک درصد ممکنه روزی خیانت کنی همین الان ازم جداشو و هربار گفت من همچین ادم پستی نیستم