2777
2789
عنوان

میخوام وارد اکانت تلگرام نامزدم بشم مخفیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم اخه هرچی بگم به گوشتون نمیره ناراحت هم میشینفردا که رفتی با یه بچه خیانت کرد میفهمی

ن ناراحت نمیشم چیکار کنم من الان اخه من همش 21 سالمه اصلا نمیدونم این کارم درسته یا ن

بله متاسفانه من ماجرا را نامزدم برام تعریف کرد چون من بهش شکاک شده بودم ونامزدم گفت حتی درخواست راب ...

یکم عقدت رو عقب بنداز . شما الان نامزدین این پنهان کاری داره ازتون وای به حال وقتی که ازدواج کنید یکم بیشتر حواستو رو جمع کن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ن ناراحت نمیشم چیکار کنم من الان اخه من همش 21 سالمه اصلا نمیدونم این کارم درسته یا ن

۲۱ ساله ها میرن کشور غریب تنها زندگی میکنن درس میخونن

صاحب شغل ان ۲۱ ساله اگه سن کمیه چرا ازدواج کردی پس؟

برات نوشتم چیکار کنی گوشیش رو بردار بگو باز کنه ببینی

اگه نکرد قبولش نکن

پنج دقیقه بعد بیاره بازم دروغ جدید بگه باور نکن

فکر میکنید چون دوسش دارید باید بیخیال این چیزا بشید؟

نه دوران نامزدی دوران شناخته 

سالی که نکوست از بهارش پیداست

یکم عقدت رو عقب بنداز . شما الان نامزدین این پنهان کاری داره ازتون وای به حال وقتی که ازدواج کنید یک ...

من از همین میترسم 21 سالمه فقط اصلا تجربه کافی ندارم همش میترسم

۲۱ ساله ها میرن کشور غریب تنها زندگی میکنن درس میخوننصاحب شغل ان ۲۱ ساله اگه سن کمیه چرا ازدواج کردی ...

پیشم نیست که باید بگم بیاد خونمون بعد ممکنه چیزی باشه و پاک کنه قبل اینکه بیاد پیش من؟

یکم عقدت رو عقب بنداز . شما الان نامزدین این پنهان کاری داره ازتون وای به حال وقتی که ازدواج کنید یک ...

چجور کنترلش کنم و حواسم بهش باشه من اخه درگیر درسمم پیشمم نیست واقعا نمیدونم چجوری کنترلش کنم

پیشم نیست که باید بگم بیاد خونمون بعد ممکنه چیزی باشه و پاک کنه قبل اینکه بیاد پیش من؟

اگه ندونه میخوای چک کنی نه پاک نمیکنه

مگر از قبل بدونه که پاک کنه

بهش بگو دوس ندارم طرف مقابل ام همش توی گوشی باشه

مگه کار نمیکنه؟ بگو کار کن سرت به کارت باشه نه اینکه توی گوشی

چجور کنترلش کنم و حواسم بهش باشه من اخه درگیر درسمم پیشمم نیست واقعا نمیدونم چجوری کنترلش کنم

نه عزیزم منظورم این نیست دنبالش بیفتی منظورم اینه ما خانمها حس ششم قوی داریم رفتاراش رو ببین اگه میبینی اوکی هست گوشی میده بهت بدون استرس و هر داستانی اوکی ولی اگه میبینی بهونه می یاره بدون یه داستانی هست و از هر جا جلوی ضرر رو بگیری منفعته

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اگه ندونه میخوای چک کنی نه پاک نمیکنهمگر از قبل بدونه که پاک کنهبهش بگو دوس ندارم طرف مقابل ام همش ت ...

الان مثلا سرکاره ولی یک ساعته یه ریز انلاینه پیام منم سین نمیکرد منم رفتم پیامما پاک کردم 

واقعا رفتارش روی اعصابمه

نه عزیزم منظورم این نیست دنبالش بیفتی منظورم اینه ما خانمها حس ششم قوی داریم رفتاراش رو ببین اگه میب ...

اتغاقا حس شیشم من خیلی قویه موقعی که اون ماجرا با زن عموش پیش اومده بود حس میکردم واقعا یه چیزی هست و درست بود حدسم 

الان باز اون حسه اومده سراغم