2777
2789

1 سال و نیم هست که با هم نامزدیم وچندوقته نامزدم خیلی انلاین میشه داخل تلگرام حتی وقتی سرکار هست یا با من چت میکنه هعی از صفحه چت میره بیرون و من به شدت از این رفتار متنفرم 

تقریبا چندماه پیش هم این اتفاق افتاده بود که من بهش شک کرده بودم و فکر میکردم داره خیانت میکنه بعد متوجه شدم که زن عموش باهاش چت کرده بود و بهش درخواست رابطه دوستی داده بود و گفته میتونیم باهم چت کنیم و دوست باشیم نامزدت از کجا میخواد بفهمه 

و نامزدم قبول نکرده بود و الان چندماهه از اون ماجرا میگذره و دو هفتس باز نامزدم همش انلاینه و مثلا من پیام دادم ولی سین نمیکنه دیر سین میکنه بهش هم که میگم میگه تو شکاکی 

قصد دارم یه جوری یه روز که پیشمه با گوشی خودم وارد اکانتش بشم بدون اینکه متوجه بشه ولی نمیدونم کارم درسته یا ن چیکار کنم من

2 روز پیش انلاین بود ولی پیاممو سین نمیکرد بهش گفتم گفت داشتم فیلم میدیدم و متوجه پیامت نشدم تو شکاکی و فلان ولی من واقعا حس میکنم یه چیزی هس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جای این گانگستر بایزیا با خودش حرف بزن و حداقل بیشتر دقت کن این آدم به درد ادامه دادن میخوره یانه

چی بگم بهش 

من هروقت چیزی بهش گفتم بهش برخود و گفت تو شکاکی

رو اکانتش نرو بنظرم چون ممکنه متوجه بشه ولی خب زیر نظر داشته باشش

پیشم نیست اخه تنها زیر نظری که میتونم داشته باشم همین تایم انلاین بودنشه حین چت خارج شدنش دیر سین کردنش

ولی بهش هم میگم میگه به من اعتماد نداری و شکاکی 

پس یه کرمی داره. آدمی که ریگی به کفشش نیست این واکنشو نشون نمیده

چیکار کنم چجوری بفهمم چیزی هس یا ن 

چیزی به جز وارد شدن به اکانتش به ذهنم نمیرسه ولی میترسم لو برم

پیشم نیست اخه تنها زیر نظری که میتونم داشته باشم همین تایم انلاین بودنشه حین چت خارج شدنش دیر سین کر ...

عزیزم اگ میتونی برو رو اکانتش دیگه این نهایت کاریه که میتونی انجام بدی فقط مراقب باش پیامک کد ورود به خود تلگرام ارسال

میشه وقتی وارد شدی پیامک رو حذف کن و ریلکس باش 

چیکار کنم چجوری بفهمم چیزی هس یا ن چیزی به جز وارد شدن به اکانتش به ذهنم نمیرسه ولی میترسم لو برم

اصن نمیتونی به هیمن راحتی وارد بشی . محکم و جدی بشین حرف بزن تنها راه رو در رو حرف زدنه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40