2777
2789

سرماخوردگس داشتن ابریزش بینی و سرفه حالا یکم داشت خوب میشد باز عود کرده سرفه میکنن و اسهال شده یکی از دخترام ک نزدیک 5سالشه

دیگه از سردرد جونی ندارم خسته ام نزدیک به 2هفته است مریضن😞

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

منکه سه روز بیمارستان بودم پسر ۸ سالم بستری بود ریه هاش عفونت کردن دوباره دارو میخوره و اسپری میزنه 

خودمم که همیشه سرماخوردم پسر ۹ سالمم کل پاییز زمستون بینیشو میکشه بالا و عطسه داره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

خودمم این وسط درگیر عغونت دندون و لثه شدم

یکم عفونتش خوب شد ولی درد میکنن دندونام شب تا صبح نمیفهمم چطور میخوابم هرلحظه درد احساس میکنم

😞صبح با یه خستگی از خواب بیدار میشم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه سه روز بیمارستان بودم پسر ۸ سالم بستری بود ریه هاش عفونت کردن دوباره دارو میخوره و اسپری میزنه ...

چقدر سخت😭😭😭😭😭

منم پسرام سرما خوردن خودمم گلو درد شدید دارم نبردم دکتر هنوز امروز کوچیک رو میبرم دکتر 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
چقدر سخت😭😭😭😭😭

خیلی واقعا 

هیچوقت فکر نمیکردم مامان شدن اینهمه دردسر داشته باشه حالا درس دوتاشونم از یه طرف 

جدیدا با خودم فکر میکنم واقعا قبلا وقتی بچه نداشتم از چه کاری خسته میشدم؟؟؟اصلا خسته میشدم؟؟! 

حالا فعلا میخوام شربت ایمیونس رو شروع کنم به پسرم بدم ببینم واسه تقویت ایمنی بدنش تاثیر داره یا نه 

بچه های منم ده روزه خوب نمیشن😭😭😭

اصلا ساده نگذرین حتما دکتر ببرین وقتی سرما میخورن 

من پسرم چندبار سرماخورد خودش خوب شد، دیگه گفتم حتما تموم شده سرماخوردگیش دیگه غافل از اینکه کم کم داره عفونت جمع میشه تو بدنش

یهو دیدم یه شب نمیتونه نفس بکشه اصلا بردم دکتر گفت سریع بستری بشه ریه هاش کلا عفونت بود سه روز بساری بود هنوزم باید دارو مصرف کنه

از سال بعد حتما واکسن انفولانزا رو واسه بچهاتون بزنید خیلی خیلی تاثیر داره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

سخت نگیرعزیزم.اسهال شده پودر سنجد بده زود خوب میشن‌.دکتر که میبری گوشیت بزار روزنگ سرموقع داروهاشونو بده آب میوه طبیعی ازبیرون بگیر که اذیت نشی خودت هرروز نخود بپز باآبش بده بخورن کباب آبدار درست کن بخورن به جای دارو بیشتر تقویتشون کن تندتند آبلیمو عسل بده بخورن.

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اصلا ساده نگذرین حتما دکتر ببرین وقتی سرما میخورن من پسرم چندبار سرماخورد خودش خوب شد، دیگه گفتم حتم ...

آبجیم پزشکه. 

علاوه بر اون پیش فوق تخصص اطفال هم بردم، هنوز پسرم شدیدا آبریزش بینی داره و قط نمیشه. 

دخترم بهتره شکر خدا

2810