2777
2789

همون که شوهرم کتابشو پاره کرد

همون که خیلی راحت خیلیاتون بهش توهین کردین دریغ از یه درک ساده 

.....کتابشو بردم براش سیمی کردم.....از اونجا رفتم مدرسش....صبرکردم تا زنگ تفریح خورده شد.....رفتم تو کلاسش دخترمو بغل کردم بوسش کردم کتابو بهش دادم...کلی خوشحال شد.....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

ی حرفای بقیه اهمیت نده.شاید تو موقعیت شما باشن همین کارو کنن ولی الان شدن دایه عزیز تر از مادر

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من را ببخش اصلا نتونستم درکت کنم که توی مهمونی که  آدم بزرگ هم تمرکز نداره بچه را کتک زدی که چرا تکلیف ننوشتی

من خودم خونه ی دیگران تمرکز ندارم

ولی کاش کمتر بری مهمونی اگه درس بچه برات مهمه

اونم محکم بغلم کرد و بهم گفت قول میدم دیگه تکلیفامو می‌نویسم ....منم تصمیم گرفتم دیگه بی تفاوت بشم....دیگه سخت نگیرم....هم خودمو عذاب بدم هم اونو....

باباها همیشه بیخیالن و دلشون نمیخواد بچه خم ب ابرو بیاره ولی واقعیت اینه هیچکس مامان نمیشه

همین همسر شما ی شب بشینه با بچه درس کار کنه فرار میکنه میره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم من را ببخش اصلا نتونستم درکت کنم که توی مهمونی که آدم بزرگ هم تمرکز نداره بچه را کتک زدی که چ ...

ای خدا میگم خونه مامانم مهمونی حساب نمیشه برامون....خونه دوممونه.....آخره هفته ها کلا اونجام.....

آفرین مامان مهربون ،من خودم مادرم و شمارو درک میکنم و تو این موقعیت قرارگرفتم،

دخترخواهرمنم تکالیفشو نمینوشت خواهرم عصبی میشدو تو خونه جنگ راه می‌افتاد شوهرشم کتاب و پاره میکرد الان کلاس چهارمه انقد خانوم شده دخترش اصلا اذیت نمیکنه 

ی حرفای بقیه اهمیت نده.شاید تو موقعیت شما باشن همین کارو کنن ولی الان شدن دایه عزیز تر از مادر

حرفاشون بیشتر ناراحتم کرد....چقد اینجا خیلی ساده قضاوت میکنن...بدون اینکه حق بدن.....حس کردم تو دنیا فقط من بودم که زدم بچمو......

سعی کن اینجا این حرفارو نگی خیلی کمن کسایی که درک میکنن و اینکه حتی اگه طرف اشتباه کرده باشه باید درست بهش بگیم.اینجا خیلیا رعایت نمیکنن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
حرفاشون بیشتر ناراحتم کرد....چقد اینجا خیلی ساده قضاوت میکنن...بدون اینکه حق بدن.....حس کردم تو دنیا ...

ن بابا فقط شما نیستی

ی جور خودتو تخلیه کردی.نزنی بهتره

ی جور تشویقش علاقمند بشه ب درس خوندن

زمان ما اصلا کسی نمیگفت مشق داری نداری.کی  امتحان داری

مثه بچه آدم دری میخوندیم

دختر خواهر منم همین جوره خواهرمو دق میده درس بخونه اون ۱۲سالشه. هی میگ برو درستو بخون تکلیفات مونده الکی میگ خوندم

آفرین مامان مهربون ،من خودم مادرم و شمارو درک میکنم و تو این موقعیت قرارگرفتم،دخترخواهرمنم تکالیفشو ...

خدارو شکر.....من نمیخوام دخترم کلا سرش تو درس و کتاب باشه....ولی همین قدر تکلیفی که معلم میده رو بنویسه....بخدا از مدرسه میاد بعد از ناهار و استراحتش....تا 11 12شب فقط دارم میگم بنویس بنویس بنویس بنویس....اگه نگم اصلا براش مهم نیست....حتی معلم دعواش کنه که چرا ننوشتی هم براش مهم نیست.....بخدا چیکار کنم.....مگه میشه بی تفاوت بمونم از اینکه درسشو انجام نمیده.....یه بار دو بار آخرش چی.....

ای خدا میگم خونه مامانم مهمونی حساب نمیشه برامون....خونه دوممونه.....آخره هفته ها کلا اونجام.....

عزیزم اشتباهت همینه 

وقتی بچه ها میرن مدرسه دیگه خونه ی مادرت هم نباید بری

وقتی درس و مشق داره نرو

شب امتحان نرو

قانون آخر هفته مال وقتی است که بچه ها مدرسه نمیرن

قانون یک مادر باید اول آرامش بچه و تکلیف و درس بچه اش باشه 

2810