2777
2789
عنوان

زهرا عسلی هستم همون که دخترمو بخاطر تکلیف ننوشتن زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 24 پست
سعی کن اینجا این حرفارو نگی خیلی کمن کسایی که درک میکنن و اینکه حتی اگه طرف اشتباه کرده باشه باید در ...

انگاری من دخترمو دوست ندارم .....دیگه نمیدونن بچه به جون و قلب یه مادر وصله......من خودم بابت اینکه زدم خیلی ناراحتم.....اما حرف یسریا بیشتر ناراحتم کرد....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

یکی از کاربرا توی اون تاپیک یه چیزی نوشت که من ناراحت شدم چه برسه به شما.. واقعا بعضیا دهن گشادی دارن..

آفرین به شما؛ مادری که متوجه اشتباهش بشه خیلی قابل احترامه.

راه هارو امتحان کنید تا بهترین گزینه رو پیدا کنید. بیتفاوتی ِ مطلق نسبت به درس مثل اجبار به درس میمونه. افراط و تفریط نباشه بچه راهش رو پیدا میکنه. 

من جای شما بودم از دخترم میخواستم راهش رو پیدا کنه. باهاش منطقی حرف میزدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر.....من نمیخوام دخترم کلا سرش تو درس و کتاب باشه....ولی همین قدر تکلیفی که معلم میده رو بنو ...

وای کپ خواهرزادمه ،بیچاره خواهرم چقد عصبی شد چقد سراین موضوع باشوهرش دعواشون میشد 

یجای کتک بنویس بنویس از مشاور معمولی کمک بگیری که راهنماییت کنه که با دخترت چجوری برخورد کنی.الان همه به روز شدن دسترسی  به مشاور که راحته 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یاد خودم افتادم چقدر سر درس نخوندن کتک میخوردم 🤪

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم من الان تاپیک شما رو دیدم .

دقیقا دختر بزرگ منم دوم ابتدایی با همین خصوصیات

به حرف های بقیه اهمیت ندین ولی بی خیال بی خیال هم نباشین

مثلا همون ۴شنبه غروب ک استراحت کرد بگین بیا نوبت قرآن یکم غرغر میکنه ولی شما از موضع خودت پایبن نیا یه ۱۰ دقیقه باهاش کار کنید بعد بگین خب برو استراحت. من ۱۰ دقیق‌ترین میکنم ولی چندین بار . اگه اون لحظه به حرفم گوش نکرد میگم باشه درس نخون ولی موبایل ممنوع ‌. یکم گریه میکنه ولی من اهمیت نمیدم میام وسایلش رو زمین میچینم میگم منتظرم .

و درباره کتک زدم واسه منم گاهی ولی کم پیش اومده ک واقعا خسته شدم و اینکار کردم

مادر دو دختر زیبا 💕

سلام عزیزم الان تاپیکتو دیدم گفتم شاید نظر من به دردت بخوره من وقتی بچه بودم مثل دخترشما بودم از زیر مشق نشوتن و درس خوندن فرار میکردم و خیلی وقتامامانم غذا دهنم میکرد کلا من ادم تنبلی بودم و مامانم باهام راه میومد ونتیجه اش خیلییی بد بود برام جوری که وقتی بزرگ شدم ازشدت وابستگی به مامانم هیچچ کاری نمیتونم انجام یدم شاید باورت نشه ولی یه مغازه رفتن ساده یا یه ارایشگاه رفتن برای یه اصلاح ساده برام جون کندنه خیلی اذیت میشم هم شما و هم شوهرت دارید اشتباه میکنید درمقابل مشق ننوشتن بچه من نمیدونم رفتار درست چیه باهمسرت توافق کنید که دراین مورد از مشاور کمک بگیرید ولی کار الانتون باعث میشه خدایی نکرده بچه اتون مثل من بشه ونتونه مستقل باشه 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

توی یه تاپیک گفتید دخترتون لوزه عمل کرده .راحت بود؟همکاری کرد برای مایعات خوردن ؟ چطورگذشت؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...