2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 168 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر درباره ادامه رابطه باهاش فکر کنسه سال از عمرت حروم شده نذار کل زندگیت بسوزه

ببین بزار رک بگم دوسش هم دارم هم نمیخام باهاش زندگی کنم الان ک زنگ نزدم توسرم خالیه ب خودم میگم اگر زنگم میزدم میگفت دارم تلوزیون میبینم قطع باید میکردم

ببین بزار رک بگم دوسش هم دارم هم نمیخام باهاش زندگی کنم الان ک زنگ نزدم توسرم خالیه ب خودم میگم اگر ...

تو این مدت بهش عادت کردی

دوسش نداری فقط عادته 

خیلی زود فراموشش میکنی چون ازش عشق و محبت و دلگرمی ندیدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازش جدا شو، این جناب بعد عروسی بدتر میشه.

همسر من هم دقیقا همینه، باوجودی که خودم کاملا مستقل هستم، تنها سفر میرم،مهمونی میرم،خرید میرم و...هرروز از خودم میپرسم چه فایده از این ازدواج و قطعا موقع مرگم پشیمون خواهم بود.فقط بخاطر بچه ام موندم که اصلا راضی به جدایی ما نمیشه. اینجور افراد رو نمیشه طولانی مدت تحمل کرد. 

خب وقتی نیازشو رفع کردی دیگه واسه چی به نیاز های شمااهمیت بده... هزاران هزار بار همینجا به خانمهای ع ...

خب الان اجازه رابطه نداد، فردا توی خونه خودش چیکار کنه؟ این آقا تا آخر عمرش همینه و کلا یاد نگرفته به کسی جز خودش اهمیت بده. 

خب الان اجازه رابطه نداد، فردا توی خونه خودش چیکار کنه؟ این آقا تا آخر عمرش همینه و کلا یاد نگرفته ب ...

خب همون دیگه الانش که باید شناخت بیشتری استارتر از ایشون داشته باشه و اجازه رابطه کامل نده.. داده.. بعدش دیگه تو زندگی خدا داند چه بلایی سرش بیاره.. مردی که سه سال عقد رو طول بده و جشن عروسی نگیره زنشو ببره سر خونه زندگی بدرد نمیخوره. استارتر هم خیلی ضعیف بازی در اورده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمیشه، من بهت قول میدم بدتر میشه که بهتر نمیشه. تازه الان روزهای خوشی ته ، بری خونه خودت ۱۰ برابر بد ...

میگم چرا مثلا نظافت نمیکنی میگه الان میام گردنت میشکنم

ظاهرش خوبه تو خیابون اما چندماه یه بار نظافت شخصی بامردم خوب وباشخصیت حرف میزنه

هیچی یهدبار نشسته بگه بخنده باهام

عین شوهر منه

هر کی میبینمش میگه‌وای چه خوبه جنتلمن با شخصیته چه خوب حرف میزنه چه فن بیان خوبی داره 

تو خونه ولی .....

من پدر و مادر ندارم .تک فرزند هم هستم خواهر و برادر نداشتم. بی کس و تنهام وگرنه کنار خیابون با یه سگ میکنی خیلی خیلی بهتر از زندگی با این آدمه

طلاق هم بگیرم همه میگن شوهر به اون خوبی داشتی لیاقت نداشتی طلاق گرفتی اما نمیدونن که....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عین شوهر منههر کی میبینمش میگه‌وای چه خوبه جنتلمن با شخصیته چه خوب حرف میزنه چه فن بیان خوبی داره تو ...

دقیقا الان ب من هم میگن دیگه برام مهم نیس بگن 

ناراحت نشو از حرفم اگر تنها بودم حتما ازش طلاق میگرفتم ومهریه ام رو هم میگرفتم تنها خونه میگرفتم میرفتم صیغه هم بشه بعد طلاق آدم بهتر بهش میرسن تا مردی ک بلد نیس زنش راضی نگه داره