2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 168 پست

چقدر خودتو کوچیک کردی رابطه..‌. کلفتیش... آشپزیش... اوف...  حالا چرا باید وقتی انقدر هلو تو گلویی عروسی بگیرتت یا زن زندگیش کنه تو این گرونی؟؟؟ به نظرم علاقه اش بهت صفر شده فقط تامین کننده ی نیاز هاشی. دیگه هیچ کاری نکن هیچیه هیچی... بگو نمیخوایش بزار خودش واسه بدست آوردن یا طلاقت تلاش کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش میگه از دوست داشتنه تو بهش گیر نده هرجا میخاد بره بهش زنگ نزن زیاد بهم میگیره گیر نده بهش بهم ...

قهر کن باهاش کوتاه هم نیا

نه زنگ بزن نه حالش رو بپرس بذار به حال خودش

کس هم اعتراض کرد بگو تا آدم نشه همینه

عزیزم الان دوران عقد دوران جیک جیک مستونه اینطور داره بهت کم لطفی می کنه

وای به حالتون اگه رفتین زیر یه سقف

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

قهر کن باهاش کوتاه هم نیانه زنگ بزن نه حالش رو بپرس بذار به حال خودشکس هم اعتراض کرد بگو تا آدم نشه ...

هققق آرزو برام یه بار یه عزیزم یاگلم بهم بگه همش بهش میگم عشقم جانم 

مادرش میگه از دوست داشتنه تو بهش گیر نده هرجا میخاد بره بهش زنگ نزن زیاد بهم میگیره گیر نده بهش بهم ...

گوه خورد مادر عوضیش با پسر بزرگ کردنش

شوهرت دوستت نداره که هیچ کاملا ازت متنفره 

سک س یه فرایند هست برا تخلیه مردان

مثل دست شویی کردن

تو با سک س تو پریود  رحم چسبنده میگیری  عفونت های شدید میگیری  رحمت سرد میشه نمیتونی بعدا بچه دار بشی

خودت رو و خونواده ات رو قربونی همچین  روانی میکنی؟!!!

چرا  پای همچین کثافتی موندی؟!

پدرت حرص تو رو خورده و به خاطر تو فوت شده

مادرت و داداشت رو هم میخای دق بدی؟؟؟

پاشو خودت رو جمع و جور کن و تصمیم جدی بگیر

بدون سر و صدا با داداشت برید دادگستری و بگید میخایید طلاق بگیرید با بخشیدن مهریه و از مشاور دادگستری کمک بگیرید و به هیچ عنوان نبینیدش و جوابش رو ندید

اذیت کرد سریع زنگ بزنید ۱۱۰ که همون وقت صورت جلسه کنن

پدرش رو درمیارن که تهدید کرده  پیامکاش رو داشته باش

مگه شهر هرته که تو رو بکشه؟؟

مادرم چی تحمل کوچیکترین دعوا نداره اون ب دعوا میکشونه من فقط میترسم مادرم طوریش بشه

امیدت بخدا ازش شکایت کن الان زندگی تو و جونیت مهمتر اونم غلطی نمیکنه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فقط زنگ میزنه تهدید میکنه زرنگه پیام نمیده

صداشو ضبط کن با برنامه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)