2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 168 پست
چرا بعد سه سال هنوز تو عقدید؟با این خانواده و این رفتار و این فرهنگ قصدت ادامه دادنه؟ فکر میکنم خوشب ...

پدرم فوت کرد یک سال عقد بودم تا سال پدرم شد بعد 

خانوادش الان نمیزارن عروسی بگیرم هم

بی محلی ام بهش کردی؟ اصنن نیوفت دنبالشچرا قبول کردی باز بات رابطه داشته باشه وقتی فحش داده؟ یه مدت ه ...

صبح ک داشت میرفت صبحونه هم براش درست کردم خورد رفت حتی باهام دست نداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین فکر جدی کن بایه بزرگتر پدری برادری عمویی کسی این موصوع رو بگو و حتما جداشو این اقا نه به بلوغ ع ...

اره بخدا فقط دلم میخاد ببینی چطور خوش اخلاقم بخدا میگه کاری نمیکنی😭

خب وقت طلاق تهدید میکنه ب کشتنم

تهدید کنه

مگه شهر هرته

منتظری اون بیاد بگه بیا بریم طلاق؟

اونکه هیچ کار نمیکنه میاد ترتیبتو میده عشق و حالش رو میکنه میره مشکلی نداره

جوون شما داره میره

بالاخره یه بزرگتری داری

پاشو همین هفته برو مهرتو بذار اجرا دادخواست طلاقم بده

بگو سه ساله تکلیف منو روشن نمیکنه، خونه نمیگیره نفقه نمیده اخلاق نداره کتکم زده درخواست عسر و حرج کن و بگو اگر طلاق بده مهریه رو میبخشم وگرنه باید بده. جدا شو خودت رو راحت کن

این پیاما و تماسای میکشمت فلانم عکس بگیر و ضبط کن مدرک نگه دار بگو امنیت جانی ندارم و سلامت روان نداره

میدونی چیهاین آقا نه تورو میبوسه نه دستت رو میگیره نه بهت اهمیت میده و نه ارزشی برات قائله حتی خودش ...

ببین الان من میخام ازش جدابشم شاید الان بخندی بهم اما انگار طلسمم کرد پراز خستگیم اما نمیشه طلاق 

صبح ک داشت میرفت صبحونه هم براش درست کردم خورد رفت حتی باهام دست نداد

با داداشت بلند شو برو مهریه ات رو بزار اجرا ،پیامای تهدیدش رو هم نگهدار 

خودش چندشش نشد آل تش تو رابطه خونی میشه؟ این دیگ چ حییونیه،تو رو هم مریض میکنه،بلند شو دختر زندگیتو ب گا دادی اول صبحی اعصابمو خورد کردی انقد بی زبونی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
عزیزم خدا رحمتش کنه... پس با کمک اونا از اون مرتیکه جدا شو عمر و. جوونیتو حروم نکن

مادرم چی تحمل کوچیکترین دعوا نداره اون ب دعوا میکشونه من فقط میترسم مادرم طوریش بشه

سلام‌تاپیکتو از اول خوندم 

حرصم گرفت اول از همسرت بعد تو

اومدی عزیزم مشکلتو گفتی ولی ی برگه بردار ایرادای همسرتو ی سمت بنویس خوبیاشم ی سمت ببین اصن خوبی داره این ادم

چرا ب پاش موندی مگه تو چن بار زنده ای تو سه سال پای این ادم واسادی اخلاقش بهتر شده؟ فک نکنم.اون اینکارارو هر  روز بدتر از قبل تکرار میکنه چون میدونه تو نمیری از پیشش و پاش موندی تو اردواجم کنی این ادم درست نمیشه خودتو گول نزن کاربرا هر چی میگن شما میگی گفته میکشمت اون اینکارو نمیکنه فقط از سادگی شما داره سواستفاده میکنه

با داداشت بلند شو برو مهریه ات رو بزار اجرا ،پیامای تهدیدش رو هم نگهدار خودش چندشش نشد آل تش تو رابط ...

خدانگنه اعصابت خورد بشه برام دعاکن الهی همیشه خودت شاد باشی

پول نداره ک مهریه بده

همه کاری میکنم بهم میگه کاری نمیکنی لباساش میشورم با اینکه عقدم خودم خونشون غذا جلوش میزارم جا اینکه ...

انگاری نوکر گرفته بیشعور 

حالا چرا تو پریودی بهش دادی دختر 

میدونی چقدر برات ضرر داره

سلام‌تاپیکتو از اول خوندم حرصم گرفت اول از همسرت بعد تواومدی عزیزم مشکلتو گفتی ولی ی برگه بردار ایرا ...

بیین مثلا اگر بهش نگم ببرم بیرون اگر نگم باهام حرف بزن کاری نداره گاهی منو می‌رسونه ب شوخی ک بخندم اما درهفته یک رب هم برای خودمو خودش ک بگه بخنده باهم وقت نمیزاره من هربار میگم خب کاری نداشته باشم یهو منفجرمیشم نظافت هم نمیکنه برام این ازهمه بیشترعذابم میده

خدانگنه اعصابت خورد بشه برام دعاکن الهی همیشه خودت شاد باشیپول نداره ک مهریه بده

خب ببخش مهریه رو و برو از زندگیش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)