2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 168 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی عقدی غلط میکنه میاد رابطه برقرار میکنه میرهخودت وااااا دادیعمرا عروسی بگیره براتبی درد سر داره ...

ماهم چن روز بعد عقد رابطه داشتیم چن ماه بعدشم عروسی گرفتیم همه مثل هم نیستن این ذاتش خرابه!

حدود ۳ سال داره میشه عقد هسم

خب وقتی نیازشو رفع کردی دیگه واسه چی به نیاز های شمااهمیت بده... هزاران هزار بار همینجا به خانمهای عقدی گفتیم بابا روابط جنسی رو بزارید بعداز عروسی توی خونه خودتون!!! وقتی اینقد راحت بهتون دسترسی پیدا کنن و رابطه برقرار کنه بایدم بیخیال باشن... سه سال عقدی احتمالا تا 5سال دیگه هم نری سری خونه خودت لطفا با سیاست عمل کن بهش بگو دیگه اجازه رابطه نداره مگر شما وسیله ارضای جنسی این اقایی که اهمیت به تفریح و حال شما نده. بهتره جدی رفتار کنی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وقتی عقدی غلط میکنه میاد رابطه برقرار میکنه میرهخودت وااااا دادیعمرا عروسی بگیره براتبی درد سر داره ...

مقصرم حرفاتون درست هست

اما اون ب زور با کتک باهام ازدواج کرد راضی نبودم اون لحظه

همه کاری میکنم بهم میگه کاری نمیکنی لباساش میشورم با اینکه عقدم خودم خونشون غذا جلوش میزارم جا اینکه ...

کلفتشی مگه؟ وقتی خودت برای خودت احترام قایل نیستی از دیگران چه انتظاری!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

اسی خیلی زود وا دادی عزیزم

کارایی که تو براش میکنی مال دوره عقد نیستا

انقدر برا رابطه وا نده بدون زحمت و منت کارش رو می کنه میره سراغ زندگیش

بعدشم کار  وزندگی نداره همش فیلم میبنه؟

دوران عقد ما فیلم میدیدم اما برا تفریح اونم دوتایی الان برات وقت نذاره بعد عروسی میخواد چکار کنه

عزیزم جدی بگیر از الان باهاش اتمام حجت کن وگرنه تو زندگی پیر میشی

رفتی خونشون بشین برات غذا بیاره نه اینکه براش غذا اماده کنی

شستن لباس هاش تو دوران عقد وظیفه تو نیست

حتی رابطه تو دوران عقد وظیفه تو نیست

مشاوره هم بگیر 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

کاش خانم ها با این اوضاع شرایط الان دیگه تو عقد نذارن رابطه کامل انجام بشه 

سرکار نمیره که همش داره فیلم میبینه؟ چند سالشه؟ از نطر مالی چجوریه وضعش 

خانواده خودت چی میگن بخاطر رفتارهاش؟ 

خانواده خودش چی واکنش اونها چیه؟ 

مقصرم حرفاتون درست هستاما اون ب زور با کتک باهام ازدواج کرد راضی نبودم اون لحظه

بزرگتر نداری؟!؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی عقده داره

ولش کن و خودتو خلاص کن

از اول انقدر جنگ اعصابه وااااای ب ۱۰ سال دیگه 

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
هیچ علاقه ای بهت نداره بنظرم رو تصمیمت قطعی باش مهریتو بزار اجرا از این غلطا نکنه

هربار میگم جدابشیم میگه گردنت میشکنم میگه فقط دنبال طلاقم میگم مقصری چرا حرف گوش نمیدی 

من حاضرم مهریم ببخشم