2777
2789
عنوان

تهدید همسر

3723 بازدید | 168 پست

سلام بچه ها تایپم تعطیل نکنید شایدشما هم مشکلی داشته باشین خوب نیس بقیه تعطیل کنن تایپ عزیزان

بچه ها من یه مشکلی دارم خودم هم مقصرم شوهرم ازاون ادماس ک ن میخاد حرف بزنه ن ببره بیرون فقط رابطه جنسی بخاد

من هرکاری میکنم تهش میگه کاری نکردی

بهش پیام دادم ک میخام جدابشم هرچی میگم ببرم بیرون نمی‌بریم حرف هم نمیزنی

آخه سرما خورده بودم زنگ زدم بهش گفتم سلام خوبی عزیزم چه خبر اصلا نپرسید حالم گفت چه خبر دارم فیلم میبینم گفتم تب کردم یکم حالم خوب نیس گفت کی میمیری ب شوخی هم از نظر من قشنگ نیس بعد گفت فیلم میبینم نیم ساعت بعد زنگ زدم باز گفت فیلم فرداش پیام دادم ک میخام طلاق بگیرم ن حرف میزنی همش پای فیلمی بیرونم نمی‌بریم وقتی میام پیشت هم نظافت نمیکنی بهم گفت میام گردنت میشکنم میکشمت خیلی زبون درازی میکنی گفتم خسته شدم خب میگه الان میام میکشمت اومده رابطه جنسی کرده رفته من مقصرم میگه فیلم میبینم زنک نزن میرم خونشون فیلم میبینه بازفیلم بعدی باز فیلم بعدی وسط فیلم دستش بگیرم میگه نمیبینی وسط فیلمم خب همش فیلم من چی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوتحا اومده رابطه جنسی و رفته رو چقدخندیدم 😂😂😂 فک کنم ته ته قهقرای افسردگی و رفته  اصلا نرمال نیستتت

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!