2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 168 پست
اسی خیلی زود وا دادی عزیزمکارایی که تو براش میکنی مال دوره عقد نیستاانقدر برا رابطه وا نده بدون زحمت ...

خونشون قدیمی دوطبقه هس منو میبره همه کارا میکنم بعدمیگه خونه هم تمیزکننده اول میکردم بعد ک گفت میارمت اینجا برا زندگی دیگه تمیزنکردم ک نیاره حالا هی میگه اینجا تمیزنمیکنی خونه هم بگیرم همینه گاهی تمیزمیکنم ک بفهمه بلدم اما همیشه نمیکنم ک راحت نباشه ک بیارتم اونجا 

بی محلی ام بهش کردی؟ اصنن نیوفت دنبالش

چرا قبول کردی باز بات رابطه داشته باشه وقتی فحش داده؟ یه مدت هیچییی بهش نگو و جوابشو نده 

گرچه جدایی بهتره

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگه خونه پیداکن بریم دوتا املاکی نمیبره چندبار توی دیوار خونه دیدم رفتیم دیدیم نپسندیدم توراه ف ...

ببین فکر جدی کن بایه بزرگتر پدری برادری عمویی کسی این موصوع رو بگو و حتما جداشو این اقا نه به بلوغ عقلی رسیده نه شعور زندگی و درک زن.... کسی که همش دهنش به فحش بچرخه اینده میخواد بچه هم تربیت کنه!!! جدا شو تا باردار نشدی خودتو بدبخت از این نکردی.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یعنی حتی نمیزاره دستشو بگیری وسط فیلم😐با همون فیلم ازدواج می‌کرد دیگه

دقیقا گفتمش گفتم باید بازیگر بشم تا ببینیم میخام بوسش کنم نمیزاره میگه نمیبینی فیلمه بابا دق کردم خب

دقیقا گفتمش گفتم باید بازیگر بشم تا ببینیم میخام بوسش کنم نمیزاره میگه نمیبینی فیلمه بابا دق کردم خب

میدونی چیه

این آقا نه تورو میبوسه نه دستت رو میگیره نه بهت اهمیت میده و نه ارزشی برات قائله حتی خودش حاضر نیست تورو برسونه خونه بد دهنه کتکت زده تهدیدت میکنه به خانوادت توهین میکنه به زور رابطه برقرار میکنه حتی تو پریود

من هیچ نشونه ای از عشق و علاقه نمیبینم

به نظرم زیر یه سقفم بری باهاش این زندگی درست نمیشه

تا ازدواج نکردی طلاق بگیر 

مگه تو بی ارزشی که بخوای تا آخر عمر با همچین مردی زندگی کنی

...

بنده ی خدا تا حالا نفهمیدی داره ازت سوء استفاده میکنه!عین یه عروسک جنسی گذاشتتت یه گوشه هر قت نیاز د ...

برادرم باهاش حرف زده بعد حرف هر روز بهم فوش میداد ک گوه خورده دخالت کرده ب اون مربوط نیس 

اره مثل کوه ولی بابام دق کرد بخاطرم ازدنیارفت😭

عزیزم خدا رحمتش کنه... پس با کمک اونا از اون مرتیکه جدا شو عمر و. جوونیتو حروم نکن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بخدا انگار شوهر منو گفتی

یه هارد ۴ ترابایتی داره همش رو هم نگاه کرده و همیشه غر میزنه فیلم ندارم ببینم همش دارم تکراری میبینم من باید براش فیلم جدید دانلود کنم

۱۰ ساله ازدواج کردم هیچی از زندگی نفهمیدم 

یه چیزی هم‌میگم میگه بده جلو چشمتم تو گوشی و اینستا نیستم پیش رفیقام نیستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40