2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 168 پست
گوه خورد مادر عوضیش با پسر بزرگ کردنششوهرت دوستت نداره که هیچ کاملا ازت متنفره سک س یه فرایند هست بر ...

قربون محبتت ک وقت گذاشتی تموم حرفات درسته از دیشب تا حالا تموم شکمم درد میکنه 

همین کارو میکنم خیلی تلاش کردم ک خوب بشه گفتم گناه داره اما اون ب من رحم نداره نمیخام رحم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپیک هاتون رو دیدم و واقعا براتون ناراحت شدم 

ای آقا الان اینجوری هستن بعد از ازدواج چی میشه دیگه خدا داند 

حالا که ایشون اینقدر کم مهر و محبت هستن خوب یه مدت هم شما مثل اون رفتار کنید بهش نه محل بذارید نه زنگ بزنید نه قربون صدقه برید 

چطور اون برای شادی شما هیچ کاری نمیکنه ولی شما برای رضایت اون تو پریودی هم سرویس بهش میدید 

خواهشا همین الان سنگهاتون رو باهاش واکنید تا بعدا خدای نکرده مثل من مجبور به مصرف قرص اعصاب نشید

با چه برنامه ای اسمش بلدین؟

نمیدونم ولی تو بازار و گوگل پلی زیاد هس دانلود کن ،امتحان کن مثلا با گوشی مامانت زنگ بزن رو گوشیت

وقتی یاد گرفتی صدای اونو ضبط کن،اول تو صحبتا بگو تو پریودی ام ازم خواستی،کتک ام زدی،تا اون شروع کنه ب لو دادن خودش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
تایپیک هاتون رو دیدم و واقعا براتون ناراحت شدم ای آقا الان اینجوری هستن بعد از ازدواج چی میشه دیگه خ ...

عززززیزم آن شاالله ب آرامش برسی دیگه هم قرص مصرف نکنی ازصبح ک رفت دیگه زنگش نزدم

عزیزم بچه داری بیرون میبره؟

بچه دارم یه سه ساله و یه یه توراهی

وقتی نامزد بودیم چون یه تلوزیون داشتن و ۶ تا خواهر برادر بودن زیاد فیلم نگاه نمیکرد روزی یکی یا دو تا

اما بعد ازدواج فقط خودش بود و تلوزیون و یه هارد پر از فیلم دیگه معتاد شد

فیلم هم ببینه زیاد اهل بیرون رفتن نیست مگر اینکه خیلی بهش اصرار کنیم .بچه همش میگه بریم پارک گاهی میبره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربون محبتت ک وقت گذاشتی تموم حرفات درسته از دیشب تا حالا تموم شکمم درد میکنه همین کارو میکنم خیلی ت ...

خواهش میکنم عزیزم

خیلی عالیه که هنوز عروسی نکردی

خیلی عالیه که هنوز بچه نداری

خیلی عالیه که خونواده ات پشت و پناهتن

خیلی عالیه که تلاشت رو کردی زندگیت رو نگه نداری با اینکه 

شوهرت هیچ تلاشی نکرد

خیلی عالیه که به همچین باوری رسیدی که 

تنها کسی که میتونه زندگیت رو نجات بده خودت هستی

کافیه فقط اراده کنی و بری جلو با قانون

موفق باشی عزیزم

واااااایی خیلی بدهست

واسه همین میگم جدا شو قبل از اینکه بدبخت شی

کلا کسی که متعاده( به فیلم به سیگار به مواد مخدر به مشروب به هر چی) رو نمیشه ترک داد

این مرد زندگی نیست

تجربه ۱۰ سال زندگی با همچین آدمی رو دارم باهات در میان میذارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عززززیزم آن شاالله ب آرامش برسی دیگه هم قرص مصرف نکنی ازصبح ک رفت دیگه زنگش نزدم

مممنونم

ولی شما به فکر خودت باش 

اینقدر بهش بها نده مگه اون کیه 

اگه شوهر بخواد اینجوری باشه میخوام که صد سال سیاه نباشه