2777
2789
عنوان

میوه به و نشاسته برای لکه بینی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست
چرا !!مگه میخوای سقط کنی؟تا خدا نخواد سقط نمیشه به حرف دکترا گوش نده

نه ، ولی گفت چون  جنین دیده نشده،ممکنه  یا افتاده یا بارداری پوچ هست، برام شیاف نداد که اگه احتمال سقط باشه، کورتاژ نشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر بهت شیاف نداده که سقط بشه ،تو که با نشاسته خوردن تقویتش نمیکنی ،داری کار شیاف رو میکنی،،چرا بهت گف داره سقط میشه؟مگه هفته ی بارداری با هفته سنو فرق داشت؟؟؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم دکتر بهت شیاف نداده که سقط بشه ،تو که با نشاسته خوردن تقویتش نمیکنی ،داری کار شیاف رو میکنی،،چ ...

اینا رو نپرسیدم تو سونو هم چیزی ننوشته... نمی‌دونم . فقط دکتر خیلی ناامیدم کرد و گفت خودش سقط میشه . نهایت اگه نشد ۱۰ روز دیگه برو سونو.

سونو واژینال هم که انجام داد داشتم به خونریزی می‌افتادم به خوردم بهتر شدم.‌ اونم میگن ضرر داره که انجامش دادم...‌

گفتم چون ساک بارداری نامنظمه و جنین دیده نشده شیاف نداد.شمام تجربه سقط داشتید؟

بله تجربه داشتم جدیدا هم اینجا ساک نامنظم زیاد میبینم شما شاید نفر چهارم یا پنجم هستی تو همین هفته

هرچی آرزوی خوب مال تو 
آها خب پس بارداری پوچه ناراحت اصلا نباش اگه سقط شد دوباره باردار میشی ..

شایدم خیلی ریز بوده دیده نشده... شش هفته و ۵ روزم بود از تاریخ پریودی که سونوواژینال دادم. نوشته ۱۰ روز دیگه تکرار شود. 

عزیزدلم🫂درکت میکنم،انشاالله هر چی صلاحه همون بشه

ممنونم حالم خرابه و داغونم... برام دعا کنین.

عادت به خونه نشینی هم ندارم اصلأ... امروز گفتم خدایا، من صبرم کمه، از این امتحانا منو نکن رپوزه ام

2810