2777
2789
عنوان

یه پیرمرد سرم کلاه گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 29 پست
خب بعضی ها واقعا نیاز مالی دارن... مردم هم دیگه پول توی جیب شدن نمیزارن... بنده خداها چیکار کنن خب

اعصابم از این خرده ک دروغ گفت

تو دلش حالا بهم میخنده

شهرمون کوچیکه دیدمش حسابشو میرسم

یا داد و بیداد سرش میکنم یا زنگ میزنم شهرداری بیاد بگیرتش

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

دیگه باید چه جوری بهمون اعلام کنن که این گداها ماهانه بالغ بر۱۰۰ میلیون تومان درآمد دارند،بیایید همه با هم دیگه به هیچ کدومشون اعتماد نکنیم لطفاً،و اگه هم صدقه‌ای داریم یا دلمون سوخت به خانواده‌های آبرودار کمک کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نمیده ب هیچ وجه‌. خب اگاهیتو بیشتر کن. تابلو هس ک اینا کلاهبردارین.چند روز پیش یک نفر با گوشی خو ...

اره واقعا درست گفتی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

منم یه مدت پیش رفته بودم داروخونه یه زن معتاد و فوق العاده لاغر با رنگ زرد و دندونای خراب با یه نوزاد به بغل اومد دوتا شیر خشک میخواست به من گفت پنجاه تومن ش رو تو بده منم دلم به حال بچه سوخت خواب بود ولی از دهنش کف بیرون رفته بود .خلاصه پنجاه تومن کارت براش کشیدم بعد با عجله رفت بیرون دیدم رفت سوپری اب میوه بزرگ و بیسکوییت و اینا خرید من خیلی حالم بد شد نه به خاطر پنجاه تومن .کلا از این شرایط دپرس شدم 

اعصابم از این خرده ک دروغ گفتتو دلش حالا بهم میخندهشهرمون کوچیکه دیدمش حسابشو میرسمیا داد و بیداد سر ...

از کجا میدونی دروغ گفته یعنی میدونی که نیاز نداشته؟ 

بعدشم مطمئن باش بهت نخندیده... ولش کن کش نده موضوع رو 

حالا من به یه پیرمرد دولا و داغون که به همراه پسرش که پسره هم مشکل ذهنی داشت این دوتا اشغال جمع میکردن پول دادم یه مغازه دارهم میگفت اینا هراز گاهی میان آشغال جمع میکنن وضعیتشون خوب نیست یه بچشونم معتاده وقتی برمیگشتیم یه پیرزن باظاهر خوب مارو رصد میکرده ازدور میگفت یه بچه یتیم سراغ دارم غذابخر بدم بهش گفت برو بابا یه من پول اضافی ندارم گفت چطو به اون پول دادی ؟ گفتم یه ذره پول بود دادمش به اون تموم شد رفت 

لایک نکنید .توروخدا 
پس نمیده ب هیچ وجه‌. خب اگاهیتو بیشتر کن. تابلو هس ک اینا کلاهبردارین.چند روز پیش یک نفر با گوشی خو ...

همسایم چن وقت پیش گفت میشه برام اسنپ بگیری میخوام برم جلسه ی مدرسه نگرفتم گفتم نت ندارم اینوشنیده بودم 

منم یه مدت پیش رفته بودم داروخونه یه زن معتاد و فوق العاده لاغر با رنگ زرد و دندونای خراب با یه نوزا ...

من به اینا کمک نمیکنم میگم من خودمم دستم تنگه 

لایک نکنید .توروخدا 
از کجا میدونی دروغ گفته یعنی میدونی که نیاز نداشته؟ بعدشم مطمئن باش بهت نخندیده... ولش کن کش نده موض ...

رفتم برای شوهرم تعریف کردم بهم گفت خیلی ساده ای طرف گدا هست و این روش گداییشه

حالم بد شد ک اینجوری ازم گدایی کرده

فقط خدا کنه باز ببینمش پدرشو در میارم

همسایم چن وقت پیش گفت میشه برام اسنپ بگیری میخوام برم جلسه ی مدرسه نگرفتم گفتم نت ندارم اینوشنیده بو ...

متاسفانه خیلی داره اتفاق می افته. کاش هیچ کس تو این دام نیوفته

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
رفتم برای شوهرم تعریف کردم بهم گفت خیلی ساده ای طرف گدا هست و این روش گداییشهحالم بد شد ک اینجوری از ...

بابا ولش کن... شاید واقعا نیاز داشته بیخیال 

شماره کارت بده بزنم به حساب 😂

بابا ولش کن... شاید واقعا نیاز داشته بیخیال شماره کارت بده بزنم به حساب 😂

وای فقط باید ببینمش سرش جیغ بزنم و پولمو از اون پس بگیرم تا دلم خنک شه

زنگ زدم شهرداری یه شماره بهم دادن دفعه بعد دیدمش

با پلیس هماهنگ کنن بیان جمعشون کنن

وای به حال کسی که به تور شما بخوره.... قشنگ به فنا میدی طرف رو

اره دقیقا

یه بار یکی گرون فروشی کرد ب مامانم رفتم اصناف ازش شکایت کردم وپول مامانمو پس گرفتم

یه ارایشگرم کارشو خراب تحویلم داد اونم ازش شکایت کردم

2810