2777
2789
عنوان

یه پیرمرد سرم کلاه گذاشت

454 بازدید | 29 پست

کلی التماسم کرد ک پول کرایه نداره

بدبخته و فلان گفتم خرد ندارم شماره کارت داد التماس کرد براش کارت ب کارت کنم

۶۰ تومن کارت ب کارت کردم حالا فهمیدم کلاهبرداره و این روش گداییشه

دارم میترسم از حرص 

چیکار کنم

دفعه بعد دیدمش چطوری پولمو ازش بگیرم

شاید پولی نباشه ولی همین ک ب دروغ ازم پول گرفت دارم اتیش میگیرم

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه جدید بودشماره حساب داد توام ریختی

انقد التماس کرد دلم سوخت

اره والا گدا هم روش جدید دارن

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
از کجا میدونی کلاه برداریه... منم بعضی وقتا براشون کارت به کارت میزنم

چون بهم گفتن این گدا هست 

تو شهر خودشون اگه این کارو ادامه بده زندانش میکنن

اومده اینجا

چون بهم گفتن این گدا هست تو شهر خودشون اگه این کارو ادامه بده زندانش میکنناومده اینجا

خب بعضی ها واقعا نیاز مالی دارن... مردم هم دیگه پول توی جیب شدن نمیزارن... بنده خداها چیکار کنن خب

یکی هست جلوی درمانگاه اطراف خونه ی ماازتابستون بااین کلاهبردارآشناشدم دروغهای تکراری میگه آلزایمردارم تصادف کردم 8تومن پول دار وهام شده دیشب اومدجلوم گفتم حاجی بر خداخیرت بده من پولی همرام نیست شمام درآمدماشالاازمنم بیشتره 😂😂😂

پس نمیده ب هیچ وجه‌.  خب اگاهیتو بیشتر کن. تابلو هس ک اینا کلاهبردارین.

چند روز پیش یک نفر با گوشی خودش برا عابری اسنپ میگیره، و اون عابر  اسنپ رو ب جای خاص میبره و  وسایل پولش رو ازش میگیره. الان دردسر بزرگ ایجاد شده برا کسی ک اسنپ گرفته. قانون اون رو میشناسه.

چرا اینو بهت گفتم ک اگاهیت بالا بره😐. متاسفانه جوری شده دنیا ک نمیشه دلت رحم باشع

بهش فکر نکن🩵

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
2810