دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بتا دادم مشکوک شد بیبی چک مارک مدیکور و روژان زدم جفتش مثبت شد دهم موعدم بود دیشب بتام مشکوک شد دکتر ...
عزیزم ب منم ی کمکی میکنی من مرداد بهم تجاوز شد هرماهم پریود میشم از اون موقعه این ماهم دو روز زودتر شدم ۶ تا بیبی چک از اون موقعه تا الان زدم همشون منفی شدن سنو دادم همه چی سالم بود قرص سیپروترون کامپاند هم یه ساله زیر نظر دکتر مصرف میکنم ولی میترسم حامله باشم شب و روزم خراب شده 😞
آزمایش سلفری چیه چند هفته میفرستن؟؟ تیتر بتا بدم حداقل باید چند باشه عددش دوروز بعد موعد؟
همون اوایل میفرستن. میتونی بخودت به دکتر بگی برات بنویسه انجام بدی . البته بعضیا گه سنشون بالاتر باشه دکتر میگه اجباریه. عدداشو من حفظ نیستم تو اینترنت ولی هستش اعداد بتا. ببین استرس اینارو هم از من بهت نصیحت از خودت دور کن ریلکس یاش و بسپار به خدا
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹