2777
2789
عنوان

اوایل بارداریمه درد پریودی دارم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست
آزمایش ندادی

بتا دادم مشکوک شد بیبی چک مارک مدیکور و روژان زدم جفتش مثبت شد 

دهم موعدم بود دیشب بتام مشکوک شد دکتر تیتر بتا نوشت امروز انجام بدم

خیلی نگران شدم بابت بتای پایین و این دردا 

طبیعیه ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

من سه روز مونده به موعدم که اصن نمیدونستم باردارم دردام شروع شد هرچی به پریود نزدیک تر شدم شدیدتر شد ...

ان شالله که حامله هستین ولی دوروز خیلی کمه منم سر بچه اولم اینقدر درد داشتم که هر لحظه میگفتم دریود میشم ولی حامله بود طبیعیه  نگران نباشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بتام مشکوک شد بخاطر همین نگران شدم گف تیتر بتا بده یعنی بتام پایین بوده ؟؟ دهم موعدم بود چیکار ک ...

بتا پایین شاید خیلی اوایلش باشه. باز دوباره ازمایش بده انشالله بالا‌رفته باشه. 

بعدش هم ازمایش سلفری بده خیالت راحت میشه از همه غربالگری ها

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
بتا دادم مشکوک شد بیبی چک مارک مدیکور و روژان زدم جفتش مثبت شد دهم موعدم بود دیشب بتام مشکوک شد دکتر ...

عزیزم ب منم ی کمکی میکنی من مرداد بهم تجاوز شد هرماهم پریود میشم از اون موقعه این ماهم دو روز زودتر شدم ۶ تا بیبی چک از اون موقعه تا الان زدم همشون منفی شدن سنو دادم همه چی سالم بود قرص سیپروترون کامپاند هم یه ساله زیر نظر دکتر مصرف میکنم ولی میترسم حامله باشم شب و روزم خراب شده 😞

ان شالله که حامله هستین ولی دوروز خیلی کمه منم سر بچه اولم اینقدر درد داشتم که هر لحظه میگفتم دریود ...

یعنی عادیه بتام مشکوک شه ؟؟ چرا بیبی چکم مثبت شد اما بتا مشکوک مگ آزمایش خون دقیق تر نبود ☹️

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بتا پایین شاید خیلی اوایلش باشه. باز دوباره ازمایش بده انشالله بالا‌رفته باشه. بعدش هم ازمایش سلفری ...

آزمایش سلفری چیه چند هفته میفرستن؟؟ 

تیتر بتا بدم حداقل باید چند باشه عددش دو‌روز بعد موعد؟ 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیزم ب منم ی کمکی میکنی من مرداد بهم تجاوز شد هرماهم پریود میشم از اون موقعه این ماهم دو روز زودتر ...

عزیزم خدا بهت ارامش بده 

مطمئن باش باردار نیستی امکان نداره وقتی بارداری پریود شی جونم 

بیبی چکم قشنگ دو‌روز بعد‌ موعد نشون میده مال شما که دوماهم گذشته قطعا سونو نشون میداد ساک حاملگی رو 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیزم خدا بهت ارامش بده مطمئن باش باردار نیستی امکان نداره وقتی بارداری پریود شی جونم بیبی چکم قشنگ ...

از مرداد تا الان تو روزای مختلف و مارکای مختلف همش بیبی زدم و منفی شدن

آزمایش سلفری چیه چند هفته میفرستن؟؟ تیتر بتا بدم حداقل باید چند باشه عددش دو‌روز بعد موعد؟

همون اوایل میفرستن. میتونی بخودت به دکتر بگی برات بنویسه انجام بدی . البته بعضیا گه سنشون بالاتر باشه دکتر میگه اجباریه. عدداشو من حفظ نیستم تو اینترنت ولی هستش اعداد بتا. ببین استرس اینارو هم از من بهت نصیحت از خودت دور کن ریلکس یاش و بسپار به خدا

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
واسه چی نگرانی . از همین الان میخوای نگران باشی بعدها چطور میخوای خودتو کنترل کنی 😁۸هفته شدی برو بر ...

بنده خدا خبر نداره این کوچیک ترین دغدغه بارداریه😂😁 بعدش پیر میشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عادیه منم بارداریه اولم دقیقا درد پریودی داشتم ، ولی الان دومی اصلا درد نداشتم واسه همین هم نفهمیدم ...

دردش عادیه؟ من دکترم دوشنبه ها میشینه شنبه و یکشنبه نیس 

میخواستم برم پیش یه دکتر دیگه بلکه خیالم راحت شه بازم ترسیدم ساک حاملگی تشکیل نشده باشه بدتر نگران شم 

من بتام دیشب مشکوک بود دهم موعدم بود 

یعنی بتام پایین بوده ؟ این خطر نداره ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عادیه منم بارداریه اولم دقیقا درد پریودی داشتم ، ولی الان دومی اصلا درد نداشتم واسه همین هم نفهمیدم ...

وای نفهمیدید ؟ بی بی چک هم زدید چیشد ؟ 

من نزذیک یکسالو‌نیم که زایمان کردم ی مدت پریود شدم الان دوماهه نشدم . بی بی زدم ۴تا منفی . نمیدونم چرا پریود نشدم. شما از کجا متوجه شدید باردارید ؟