2777
2789
عنوان

اوایل بارداریمه درد پریودی دارم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست
همون اوایل میفرستن. میتونی بخودت به دکتر بگی برات بنویسه انجام بدی . البته بعضیا گه سنشون بالاتر باش ...

عزیز دلم ممنونم که تجربه هاتو گفتی بهم نگرانیم رو‌ کمتر کردی ان شالله خدا به اندازه قلب مهربونت بهت ببخشه ❤️😘🥰

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نفهمیدید ؟ بی بی چک هم زدید چیشد ؟ من نزذیک یکسالو‌نیم که زایمان کردم ی مدت پریود شدم الان دوماه ...

لوبیا جون منظورش اینه که علائمی نداشت که متوجه بارداری بشه وگرنه بیبی چک نشون میده ولی شما برم دکتر خدایی نکرده تنبلی یا کیست نباشه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیز دلم ممنونم که تجربه هاتو گفتی بهم نگرانیم رو‌ کمتر کردی ان شالله خدا به اندازه قلب مهربونت بهت ...

فدات عزیزم. این راه پر از چالشه. امیدوارم نی نیتو سلامت بدنیا بیاری ❤️

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
وای نفهمیدید ؟ بی بی چک هم زدید چیشد ؟ من نزذیک یکسالو‌نیم که زایمان کردم ی مدت پریود شدم الان دوماه ...

اخه منم مثل شما پریودم نا منظم بود واسه همین‌فکر میکردم چند وقت عقب افتاده ، در صورتی که باردار بودم و ۸ هفته بودم😂 برو دکتر آزمایش و چکاپ ، نگران نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لوبیا جون منظورش اینه که علائمی نداشت که متوجه بارداری بشه وگرنه بیبی چک نشون میده ولی شما برم دکتر ...

خوب خداروشکر بی بی چک نشون میده. پس منم باردار نیستم اخه ۴تا زدم. همیشه مال من منظم بوده پریودم. اره اخر هفته میرم بیینم چرا نیمشم پریود

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
اخه منم مثل شما پریودم نا منظم بود واسه همین‌فکر میکردم چند وقت عقب افتاده ، در صورتی که باردار بودم ...

بی بی چی نزدی ؟

اخه منم مثل شما پریودم نا منظم بود واسه همین‌فکر میکردم چند وقت عقب افتاده ، در صورتی که باردار بودم ...

مال من منظم بودش همیشه. انشالله که خیره😬

فدات عزیزم. این راه پر از چالشه. امیدوارم نی نیتو سلامت بدنیا بیاری ❤️

عزیم نگاه کردم متوجه شدم بتام بین ۲۰ تا ۲۵ بوده که مشکوک شده 

یه روز بعد موعد اینقد باشه مشکلی نیس ؟؟ بخدا صبرم نمیاد تا دوشنبه وایسم هی نگرانم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیم نگاه کردم متوجه شدم بتام بین ۲۰ تا ۲۵ بوده که مشکوک شده یه روز بعد موعد اینقد باشه مشکلی نیس ؟؟ ...

ی روز بعد از موعد بنظرم طبیعی من ۶روز از موعدم گذشته بود ازمایش دادم بتام خیلی بالا بود اینا میگفتن دوقلو هستش😁نبود

عزیم نگاه کردم متوجه شدم بتام بین ۲۰ تا ۲۵ بوده که مشکوک شده یه روز بعد موعد اینقد باشه مشکلی نیس ؟؟ ...

استرس برات بدتره که..اصلا بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن مطمعن باش میره بالا ولی استرس نداشته بااش

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹