2777
2789

من خودم دهه هفتادیم نسل ما واقعا خیلی خب بود

الان من مدتیه با این دهه هشتادیا سرکله میزنم

نسل خوبی نیس خیلی بی ادبن خیلی لوسن

خیلی ..... ولی اونا مقصر نیسن اکثرا دهه هشتادیا

مادرشون دهه شصتن بلد نبودن بچه تربیت کنن

الان میگن نههه اینجوری نیس چرا واقعا اینجوریه

الان جوان ما دهه هشتادین اینا اصلا نه بدرد مادر بودن

میخورن نه..... حالا شایدم بعضیاشون اینجوری نباشن

که من ندیدم.... ولی کاش مادراشون خب تربیتشون میکردن

نظرتون بدون عصبانیت بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس میکنم خانواده ها خیلی فرزند سالار شده بچه که از پدر مادر حساب نبره نتیجه این میشه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

نه عزیزم. مشکل از فضای مجازیه. توئیتر و تلگرام و اینستا و ... اینها را اینطور بار آورده. دهه شصت اینها نبود.‌

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

چرا 

واقعا درسته حرفت 

دهه شصتیا چون خودشون تو محدودیت بودن برای تربیت بچه ها از اون ور بوم افتادن یه مشت بچه لوس و خودخواه تحویل جامعه دادن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من متولد ده هفتادم خواهرم هشتاد ده سال تفاوت سنی داریم یعنی من تربیت کردم خودم تو چهارده سالگی آشپزی یاد گرفتم تمام آشپزی به اونم یاد دادم یه وعده من میزارم مامانم میزاره یه وعده حتما خواهرم میزاره یاد دادم چطوری با ادب باشه تو مدرسه بچه های دیگه به مدیر معاون بی ادبی میکنن جز خواهر من کلاسی که دلش خواست رفت مونده به تربیت همین

2810