2777
2789

هفته ۲۸ ام و از یه ماه پیش بعضی اوقات که خابم یهو وسط شکمم سفت میشه و درد میکنه نمیدونم چجوری دردشو توصیف کنم مثلا انگار رگ به رگ شده و نمیتونم تکون بخورم و نفسم بالا نمیاد حس میکنم شکمم میخاد پاره شه بعد چند ثانیه خوب میشه الان نمیدونم اینا حرکات بچس که داره میچرخه یا انقباض که میگن اینه😭😭😭نکنه زایمان زودرس بگیرم اخه ازمایش و سونوگرافی همه چی نرمال بودن تا الان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ب دکترت حتما بگو من این حسو داشتم از بیست هفته علایم زایمان زودرس اونم انقباض شکم و دهانه رحم.. حتما ...

توروخدا بیشتر بگو دقیقا چه مدلی میشدی

ازمایش و سونوگرافی شمام نرمال بودن؟ 

توروخدا بیشتر بگو دقیقا چه مدلی میشدیازمایش و سونوگرافی شمام نرمال بودن؟

نه ازمایش و سونو گرافی نشون نمیده که.. ببین شکم من سمت راستم بیشتر یه شکل توپ سفت میشد. یکم زمان میبرد تا شل کنه..یا راه میرفتم یهو شکمم سفت میشد منقبض میشد. دکتر بهم گفت راه رفتن ممنوع دوش گرفتن خیییلی کم ماهی یه بار دوبار.. اب ب کمرت و شکمت مستقیم نخوره.. رابطه ممنوع چون ب مرور این انقباض ها باعث میشه دهانه رحم باز شه بچه زود بدن با بیاد

نه ازمایش و سونو گرافی نشون نمیده که.. ببین شکم من سمت راستم بیشتر یه شکل توپ سفت میشد. یکم زمان میب ...

اخه برا من فقط وقتایی که خابم این اتفاق میفته اصلا نمیتونم تکون بخورم صبر میکنم چند ثانیه خوب میشه 

یعنی ممکن نیس که چرخش بچه باشه؟ 😭😭😭

اخه برا من فقط وقتایی که خابم این اتفاق میفته اصلا نمیتونم تکون بخورم صبر میکنم چند ثانیه خوب میشه ی ...

نگران نباش عزیزم شایدم از همون ولی اینایی که گفتم رعایت کن حتما برو پیش دکترت حتما

نگران نباش عزیزم شایدم از همون ولی اینایی که گفتم رعایت کن حتما برو پیش دکترت حتما

دکترم چجوری قراره بفهمه که انقباض زایمان زودرسه یا چی

ینی معاینه میکنع؟ 

دکترم چجوری قراره بفهمه که انقباض زایمان زودرسه یا چیینی معاینه میکنع؟

من وقتی علایمو دیدم تو نت فهمیدم زایمان زودرس ب دکترم که گفتم گفت نه چون استرسی هستی همه چیو بهم ربط میدی سرمم داد زد حتی. ولی جلسه دوم خودش ب این نتیجه رسید که علایم زایمان.. چون گاها تو مطب هم سفت میشد.. اخرین بار که خواست امپولمو قطع کنه گقت چه خوب که ب حرفت رفتم. امپول برات نوشتم