2777
2789
عنوان

خانم بیاید لطفا عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست
کاری با خالت ندارم ، ولی چون گفتی کم توجهه ، بچه تو یه تست بیلی ببرچند سالشه ؟

بردمش پنج شنبه تست نگرفت فقط گفت چندتا تمرین بهت میدم انجام بدم حرکاتش رو ک دید گفت اضطراب میبینم تو رفتارش با کم توجی؛۳سال و ۹ماهش هست

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتی دمت گرم

مرسی عزیزم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
بردمش پنج شنبه تست نگرفت فقط گفت چندتا تمرین بهت میدم انجام بدم حرکاتش رو ک دید گفت اضطراب میبینم تو ...

خب همون کم توجهی نیاز به درمان داره ، خصوصا که بچه ت نزدیک ۴ سالشه

عزیزم بیشتر پیگیری کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اره راستش دو روز پیش بردمش کاردرمانی ب کسی نگفتم فقط پسرم متوجه شد با همسرم قصد ندارم حتی ب خواهرامم ...

حالا اون که گذشت اما کلا به کسی چیزی نگو همینجوری ممکنه از روی شوخی یک چیزی بگن اعتماد به نفس بچه بیاد پایین 

حالا که اینجوری از دور به قضیه نگاه میکنم فهمیدم چرا مامانم همیشه بهم میگه اگر مشکلی جسمی یا هرچیزی واست پیش اومد فقط به من یا بابات بگو درمورد اون مشکل با هیچکس حرف نزن 

من متوجه شدم چون ممکنه بعدا ازش به عنوان نقطه ضعف استفاده کنند

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

بردمش پنج شنبه تست نگرفت فقط گفت چندتا تمرین بهت میدم انجام بدم حرکاتش رو ک دید گفت اضطراب میبینم تو ...

اسی اشکال هندسیو اونجا گفتن کار کنی باهاش پسر منم تمرکز نداره اصلا یه چیزی بخواد تعریف کنه درهم میگه ۴سال و ۴ماهشه😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خب همون کم توجهی نیاز به درمان داره ، خصوصا که بچه ت نزدیک ۴ سالشهعزیزم بیشتر پیگیری کن

اره دیگ بردم ک تا سن مدرسه نرمال بشه،پسرم ۲۴ساعت سرش تو گوشی بود الان یک هفته هست گوشی هم ازش گرفتم بهم گفتن هفته یکبار فعلا بیارش اگ بهتر شد ک ادامه میدیم اگ بهتر نشد باید بیاریش همینجاباهاش کار کنیم

اره دیگ بردم ک تا سن مدرسه نرمال بشه،پسرم ۲۴ساعت سرش تو گوشی بود الان یک هفته هست گوشی هم ازش گرفتم ...

اسی کجا میبری پسرتو به منم بگو لطفا

اسی اشکال هندسیو اونجا گفتن کار کنی باهاش پسر منم تمرکز نداره اصلا یه چیزی بخواد تعریف کنه درهم میگه ...

نه والا خودم یادش دادم؛اونجا گفتن هر روز بایدماساژ بدی بهش ببری حموم؛مزه های مختلف رو بهش بفهمونی؛بوهای مختلف رو؛چندتا وسیله بزاری رو میز بهش بگی چشات رو ببند بگو چی روز میز بود لی لی بازی کنین،امروز روز اول پسرم بود اصلا همکاری نکرد اصلا پسر من جمله بندی هم نداره 

اسی کجا میبری پسرتو به منم بگو لطفا

ی مرکز هست ک بازی درمانی میکنه و این جور چیزا خودمم اولین بار بود دیدمش تو شهرمون هم فقط همین یکی هست راستش جلسه اول راضی نبودم چون اصلا با بچه کار نکرد فقط با خودم صحبت کرد شما هم پسرت رو ببر کاردرمان اونجا عالیه 

نه والا خودم یادش دادم؛اونجا گفتن هر روز بایدماساژ بدی بهش ببری حموم؛مزه های مختلف رو بهش بفهمونی؛بو ...

کجا میبریش عزیزم اینا تاثیرات گوشیه پسر منم همینه تازه ۴ماهه که جمله بندیو یاد گرفته اوضاعش خیلی خراب بود گذاشتم مهد خیلی تاثیر داشت

حالا اون که گذشت اما کلا به کسی چیزی نگو همینجوری ممکنه از روی شوخی یک چیزی بگن اعتماد به نفس بچه بی ...

اره دقیقا خواهر خدابیامرزمم اوایل زندگی بهم گفت تو پیش مادرشوهرت هی نگو مریضم یا فلان جام درد میکنه اخ ک چقد حرفاش همیشه درست بودن

ی مرکز هست ک بازی درمانی میکنه و این جور چیزا خودمم اولین بار بود دیدمش تو شهرمون هم فقط همین یکی هس ...

ممنونم عزیزم انشاالله هم مشکل شما حل بشه هم من😔😔

کجا میبریش عزیزم اینا تاثیرات گوشیه پسر منم همینه تازه ۴ماهه که جمله بندیو یاد گرفته اوضاعش خیلی خرا ...

من چهارشنبه گذاشتمش مهد ولی قبلش ب مربی گفتم ک حرف گوش نمیده سر یکساعت زنگ زد گفت بیا ببرش!ولی قبلش ی جا دیگ گذاشتم هیچی نگفتن حالا از فردا دوباره میخام ببرمش جای ک ی روز گذاشته بودمش وایساده بود ولی بهشون نمیگم ک پسرم توجه نداره چون حساس میشن روش قبولش نمیکنن

ممنونم عزیزم انشاالله هم مشکل شما حل بشه هم من😔😔

انشالله عزیزم؛پسر شما ازش بپرسی فلان جا رفتی چیکار کردین بلده جواب بده؟

2810