خالم عصری زنگ زد احوال پسرم رو بگیره بی نهایت دوسش داره بعد ی لحظه بهش گفت منگوله دیگ
ایقد ناراحت شدم جدیدا بهش میگ چون پسرم ی کم دیر متوجه دستورات میشه کم توجه هست بهش گفتم خاله بار اخرت باشه بهش همچین حرفی میزنی اگ بزنی دیگ رابطمون تموم هست مامانم و اجیمم میگفتن بهش ب اونا هم گفتم دیگ ن رفت وامدی باهاتون میکنم نه شما بیاین میترسم رو پسرم اسم بمونه؛خالم ناراحت شد بنظرتون بد گفتم بهش؟؟
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی میتونستی یجور دیگه هم بگی مثلا بگی خاله منگل چیه پسرم اغاست اغا
بهش گفتم عزیزم حدود هفته پیش اومده بود خونمون دوباره به پسرم همینو گفت منم گفتم نه خاله فلان کار رو بلد فلان جملات رو میگ خیلی باهوش هست امروز از صبح باهاش کار کردم شکل مربع و مثلث رو یاد گرفت دایره رو هنوز اوکی نشده
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢