2777
2789
عنوان

حالا هی ب خانمای بدبخت سایت گیر بدین چرا پول نداشتی بچع دار شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست
شما فک کن شوهرخواهرت با این خصوصیات پولم نداشت!!!

فرقی نمیکنه واقعأ اتفاقآ شاید اگه پول نداشت بهتر بود الان روزی پنجاه تومن پول تو جیبی میده ب بچه ۷ساله هرچیبییییی بخاد فراهمه ب نظرت این کارش گند نمیزنه تو تربیت بچه؟؟؟البته زده کلأ بچه همه رو شکل اسکناس میبینه خواهر من از ی خونه ۷۰متری رفت تو ی خونه دوبلکس ۳۰۰متری دریغ از ی لبخند ک بیاد رو لبش کجای این پول امتیاز تو زندگیش ی عالمه برا خواهرم طلا خریده بد خواهرم طلا دوست نداره ینی داره ولی میگه اگه این طلاها مال منه دوست دارم بفروشم خونه بهرم ماشین بخرم نمیذاره من ک ندیدم خواهرم لذتی از اون پول ببره فقط شاید درد بی پولی نکشه

فرقی نمیکنه واقعأ اتفاقآ شاید اگه پول نداشت بهتر بود الان روزی پنجاه تومن پول تو جیبی میده ب بچه ۷سا ...

چرا فک میکنی بهتر بود؟!طاقت داشتی ببینی خواهرزاده ت یا خواهرت از درد دندون گریه کنن پول دکتر نداشته باشن؟یا خواهرت هر سال اسباب رو دوشش بود از این خونه به اون خونه منت صاحبخونه ها رو میکشید؟خجالت میکشید دو تا دوست دعوت کنه خونه ش؟یا بچه ش چشمش به اسباب بازی و وسایل بقیه بچه های فامیل باشه؟

درسته اخلاق گند و تربیت بد خوب نیست ولی بازم از بی پولی بهتره.حسرت همه چیو به دل زن وبچه گذاشتن واقعا قابل بخشش نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسل ۶۰ و هفتاد کیا هستن؟همونایی ک الان با کلی تروما دارن زندگی میکننکلی حسرت رو دلاشون موندهکلی زندگ ...

خب حتمأ باید یکی رتبه برتر کنکور بشه تا ب چشم بیاد؟خودتونم میدونید مادرای ماها کجا مادرای این دوره کجا؟؟؟ایناهم ب خاطر تروما و نداریه ن عزیزم پول و امکانات زیاد آسونیه زیاد آینده رو خراب میکنه همونجوری ک کمبود و فقر زیاد ممکنه آینده ادمو خراب کنه بدشم مثلأ بچه های این دوره بزرگ شن بدون حسرتن؟؟؟بدون تروما هستن؟؟من خیلیارو دیدم فقط بچه خواهرم نیست ک فقط دارن با پول و امکانات خفه میشن مطمئن باش همیناهم وقتی بزرگ شن حسرت ارامش رو خواهند خورد البته ک پول مهمه مگه میشه نباشه ولی ن اونقدری ک اینجا طرف میگه همه چیز زندگیم خوبه فقط پول ندارم میگن چرا بچه دار شدی من خودم کسی ام ک هم طعم فقر چشیدم هم ثروت ولی وقتی فقیر بودم خوشحال تر بودم کمبودایی ک تو اون دوران داشتم التن برام خنده داره ولی کینه ای ک از بابام دارم ب خاطر کتکای بابام ب مامانم یا ترس از دعواهاشون هنوز تو تنمه هیچوقت نتونستم فراموش کنم نمیدونم شایدم حق باشماس و شخصیت من اینجوریه

پول اخرین چیزه همیشه والا من هرچی عقده ای دیدم پولدار بودن خیلی کاپیسا میشه پولدار هایی که متواضع هس ...

کسایی ک هفت پشتشون پولدار بوده یاد گرفتن با پول نرن بالا و پایین الان مثل ادم رفتار میکنن ن کسایی مثل شوهر خواهر من

چرا فک میکنی بهتر بود؟!طاقت داشتی ببینی خواهرزاده ت یا خواهرت از درد دندون گریه کنن پول دکتر نداشته ...

چی بگم من هم طعم فقژ رو چشیدم هم ثروت وقتی پول نداشتم خوشحال تر بودم هیچوقت چیزی عقده نشد رو دلم جز دعوای پدرمادرم و ترساش همیشه حسرت ی زندگیه اروم رو داشتم هیچوقت حسرت پول نداشتم بله درد بی پولی سخته ولی درد اینکه یکی همش منت پولشو بذاره و تو نتونی نون تو خونش بخوری مثل همون بی پولیه ب نظر من ک فرق نداره این ک کمدت پر لباس باشه ولی نتونی بپوشی اینکه تو ی خونه بزرگ زندگی کنی ولی خوشحال نباشب چ فرقی بااون مستأجر داری اون ناراحت توام ناراحت حرفامو اشتباه برداشت کردید فکر کردید میگم پول مهم نیست البته ک هست ولی ن اونقدر ک ملاک اصلی بچه دار شدن و ازدواجت باشه