2777
2789

شوهر خواهرم ی آدم نفهم و عوضیه ک تازه ب دوران رسیدس و چون تازه ب پول رسیده خیلی عوضی شده همش خواهرمو اذیت میکنه این بماند دیگه از خواهرم گذشت ولی بچش بیچاره انقدر این دوتا باهم کل کل کردن بچع ی روانی ب تمام معناس امشب از ی چیزی عصبانی شد چنان با لگد میکوبید تو در کنسول ک ما مونده بودیم با تمام وجودش جیغ میزد بد مرتیکه مثلأ پولدار برمیدار شلوار اسلش میپوشه با کت با دمپایی بد بچه هم نگاهه باباش میکنه اصلأ نمیتونه ی لباس درست بپوشه بااینکه کلی لباس داره امروز رفته بودیم کتونی بخریم همش دنبال کتونی آدیداس بود از اینا ک ارازلا میپوشن  خواهرمم چون از زندگی خسته شده این بچه رو ول کرده ب امان خدا بد اینجا همش میگن چرا پول نداشتی بچه اوردی هرروز ک میگذره میبینم پول اخرین چیز چ برا ازدواج چ برا بچه دار شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین نیست

ولی همه چی هم نیست.

بهرحال در کنار داشتن پول باید اخلاق ، منش ، شخصیت ، سازگاری ، آرامش و خیلی چیزای دیگه هم داشت.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

حالا تو به این شرایطی که گفتی بی پولی رو هم اضافه کن. اون وقت میفهمی ما چرا میگیم بدون تامین مالی بچه دار نشید. 

گرچه پول شرط لازمه ولی کافی نیست. مثل داستان خودت.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
کسی نگفته فقط پول داشتن کافیه تا بچه بیاریاما فقط پول نداشتن کافیه ک بچه نیاریاینو درک کنید لطفا

والا من هزاران ادم دیدم با بی پولی چقدر خوب تربیت شدن و ادمای مفیدی برای جامعه هستن پول خوبه  ن اینکه بد باشه بی پولی هم گاهی ادمارو ب لجن میکشه ولی شما فقط کافیه نسل دهه ۶۰یا ۷۰رو با بقیه نسل های ۸۰/۹۰مقایسه کنی خدایی

پول از آیتم های مهمه شما اشتباه میکنی که میگی جایگاه آخر ، مشکل شوهرخواهرتون پول داشتن و اینا نیست ع ...

نمیگم مشکل پول داشتنته الان هرکی زندگیشو از دور میبینه میگه چرا بچه دوم نمیاری همه مردم فکر میکنن پول کافیه ولی حداقل واسه من ک اینجوری نبوده

پول اخرین چیزه. ولی در وصف خاهر شماهم باید بگیم وقتی میدونست اخلاق شوهرش اینجوریه چرا بچه دار شد.

اخه کدوم احمقی ببینه شوهرش اینجوریه بچه دار میشه؟؟؟خب حتمأ نمیدونسته دیگه

والا من هزاران ادم دیدم با بی پولی چقدر خوب تربیت شدن و ادمای مفیدی برای جامعه هستن پول خوبه ن اینک ...

نسل ۶۰ و هفتاد کیا هستن؟

همونایی ک الان با کلی تروما دارن زندگی میکنن

کلی حسرت رو دلاشون مونده

کلی زندگی که نکردن که حسرتش براشون مونده

ما از اکثریت صحبت میکنیم وگرنه رستار رحمانی تو یه روستا تو اوج بی پولی و نداری خانوادش کنکور داد شد رتبه یک کنکور شد جراح مغز و اعصاب و قراره جانشین دکتر سمیعی بشه

ولی مگه چن نفر هوش و ذهن رستگارو دارن؟

مگه چند نفر میتونن تو فقر و بی پولی دستو پا بزنن و دم نزنن

بچه حسرت به دل نیارین

بچه انگشت نما نیارین

بچه ای کع بخواد برای ساده ترین چیزا غصه بخوره نیارین

پول مهمه عزیزم

همیشه مهمه همه جا مهمه تو هر شرایطی مهمه

چیزای دیگم هستن ک مهمن تا دو نفر بتونن پدر مادر خوبی باشن

اما پول قطعا یکی از مهم ترین هاست

2810