2777
2789
عنوان

واقعا این زنه که بچشو بخاطر درس کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 38 پست

از بچگی وقتی میگفتن از روی درس ۱تاپنج بنویس دوخط مینوشتم سه خط نه

یا عددا رو ۱۰تا جا مینداختم😂😂

کسیم نمیفهمید

دیپلمم گرفتم الان دانشجوعم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث یکی دوبار ننوشتن نیست ک 

ایشون انگار کلا بچش نه درس میخونه نه تکالیفشو انجام میده 

من مخالف کتک زدن هستم ولی اون خانوم رو هم ب شدت درد میکنم

ب نظرم ما باید مسئولیت پذیری رو حتما ب فرزندانمون یاد بدیم

اتفاقا درس خوندن خیلی هم خوبه 

سوء تفاهمی که پیش اومده الان خیلی فکر می‌کنن این ۱۲ سال عمرشون تلف شده ولی نمی‌دونن یلی از چیزایی که می‌دونن به صورت ناخودآگاه داخل ذهنشون اومده به خصوص دوران ابتدایی 

یعنی یه سری معلوماتی دارم که فکر می‌کنن خودشون می‌دونستن در صورتی که هسته اصلیش تو دوران دبستان شکل گرفت  نمی‌تونن درک کنند چون نمی‌تونند مباحث را جز جز بیارن جلوی مغزشون که حالا مثلاً از اون درس یاد گرفتن فلان عبرت رو

اولأ بحث این نیست ک ما با تکلیف نوشتن چیزی شدیم یا نشدیم بحث اینه ک بچه باید بفهمه ی مسئولیتی داره و ...

بچه رو باید با روش درست تربیت کرد نه با کتک!

هیچ چی کتک رو توجیه نمیکنه هیچ والدینی حق نداره بچه‌ی ضعیف رو که نمیتونه از خودش دفاع کنه رو بزنه با این بهونه که مسئولیت پذیری یادش بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اتفاقا اونایی که نمیخوان ازدواج کنن باید درس بخونن تا مستقل شن

یعنی کسی که ازدواج می‌کنه باید برا چندرغاز گوش به فرمان و مطیع شوهرش باشه؟؟؟؟

من اینو نه درک میکنم نه میپسندم 

خودمم کار میکنم و برای همین همسرم نمیتونه مثل خیلیا که تو سایت میبینم بهم زور بگه به دخترمم از الان گفتم اول درس میخونی و سر کار میری بعد به ازدواج فکر می‌کنی تا همسرت نتونه بهت زور بگه

بچه رو باید با روش درست تربیت کرد نه با کتک!هیچ چی کتک رو توجیه نمیکنه هیچ والدینی حق نداره بچه‌ی ضع ...

آدم می‌تونه به بچه همون پنجشنبه بگه اول می‌شینی درستو می‌نویسی بعد بازی می‌کنی یا تی وی میبینی و ...

اگه همون موقع محکم اینو به بچه بگه و اجازه بازی و ... بهش نده بچه ناچارا اول تکالیفشو انجام میده و بعد می‌ره سراغ بازی و ...

مشکل بی‌اهمیت بودن درس نیست شاید اهمیت هم داشته باشه مهم هم باشه

مشکل اون مادر هست که اینقدر آگاهی و سوادش راجب درست بزرگ کردن و تربیت کردن بچه کمه که کتک میزنه

کتک جواب میده؟ از منی که بچگی از پدرم کتک خوردم بگم تنها جوابش اینه که الان از پدرم بدم میاد!

همون لحظه بچه می‌ترسه مینویسه پس فردا که زورت نرسید بزنیش چی؟

پس فردا با آسیب‌های روحی که کتک باعثش شده با کینه‌ای که ازت داره چیکار میکنی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه رو باید با روش درست تربیت کرد نه با کتک!هیچ چی کتک رو توجیه نمیکنه هیچ والدینی حق نداره بچه‌ی ضع ...

خب منم نگفتم کتک ببزنه اسی میگه کلأ چیکارش دارن میخاد بنویسه یا ننویسه

بحث یکی دوبار ننوشتن نیست ک ایشون انگار کلا بچش نه درس میخونه نه تکالیفشو انجام میده من مخالف کتک زد ...

من با اون خانوم شدیدا موافقم پسر منم اینجوری از اول دبستان اذیت میکرد آخرشم ترک تحصیل کردواقعاپدرمودرآورد با ترک تحصیلشم بدجوری دلمو سوزوند 

شماها چه میدونین ماچی کشیدیم که زود میگین نزنش تز درس زدش،کردی

زنداداش من مشکل اعصاب داره از شانس اول ابتدایی پسرش افتاد دوران کرونا و آنلاینی اینم بی اعصاب پسرشم از درس متنفر بود دیک هرچی زیر دستش بود مگس کش دمپایی چوب کمربند و... بچرو میزد کبود میکرد الان که ۱۱ ۱۲ سالش شده(هیکلش درشته انکار ۱۶ سالش ایناست) کتک میخوره میگه مگه شیشه کشیدم اینحوری منو میزنید یا زن بردم .....   یا اونروز تو مهمونی دیدم چاقو تو کمرش بسته و همش حرف دعوا میزنه 

یادم نمیره روزی که زنداداشم از سونوگرافی اومد با ذوق گفت آخ جون پسره سرم پیش خانواده شوهر بالاست چه ذوقی داشت 

خودش پسر پرست بود فکر میکرد ماهم اینجوری ایم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
آدم می‌تونه به بچه همون پنجشنبه بگه اول می‌شینی درستو می‌نویسی بعد بازی می‌کنی یا تی وی میبینی و ... ...

برداشت من از کامنت شما تایید کار مادر و کتک زدن بود

2810