2777
2789

حالا مثلا تکلیف دبستانشو ننویسه چی میشه اخه؟ما نوشتیم چیشد هیچ الان کوچک ترین تاثیری رو زندگیم نذاشته 

واقعا درک نمیکنم مامان منم داداشمو واس نمره کم کتک میزد اخ حداقل یه تنبیه مدرن تر انتخاب کنین دیگه الان مگه کسی بچشو میزنه:/فقط باباهه که عاشق دخترشه 

کاش منم بابام اونجوری واس من جوش میخورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاریه منم پسرشو هنوزم گاهی بخاطر درس کتک میزنه با اینکه پسرش درش عالیه از ۶سالگی ضرب و بلد بود انگلیسی و بدون کلاس رفتن یاد گرفت توی ریاضی نخبس نخبهههه فقط توی نوشتن تکلیف و مشق نوشتن زورش میاد آی این بچه کتک میخورد 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اولأ بحث این نیست ک ما با تکلیف نوشتن چیزی شدیم یا نشدیم بحث اینه ک بچه باید بفهمه ی مسئولیتی داره و انجامش بده بدم چرا فکر میکنید باباهه خیلی کار خوبی کرده اتفاقأ بدترین کارو کرده چهار روز دیگه اون مادر حرف و کارش درستم باشه بچه پهنم بار حرفش نمیکنه اون بچه الان نمیفهمه باباش چرا با مامانش دعوا کرده فکر میکنه حق داشته تکالیفشو ننویسه همین

اولأ بحث این نیست ک ما با تکلیف نوشتن چیزی شدیم یا نشدیم بحث اینه ک بچه باید بفهمه ی مسئولیتی داره و ...

خیلی اشتباه میکنی

تو جمع نباید بچه رو زد بحث اینه توی جمع زد لهش کرد رسما

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

چقدر مسخره واقعا ک بچه بخاطر درس باید استرس داشته باشه

آخه لعنتی بچه ای ک سر درس تنبیه بشه و استرس بگیره بدتر لطمه میخوره 

درس و امتحان ب خودی خود برا دانش آموز دغدغه اس تو بیای بزنیش ک بدتر بهش شوک عصبی وارد میکنی 

همینه ک ما همگی ضعف اعصاب داریم بی اعتماد ب نفس و ترسو شدیم همینه ک از موفقیت فراری شدیم و دخترای جامعه اکثرا برای فرار از درس ب ازدواج و دوس پسر توو سن کم و پسرامون ب اعتیاد رو آوردن

برا چی درس بده کار مادرش خوب نبوده درست ولی من اصلا درس نخوندن بچه ها رو اونم با کلی امکانات درک نمیکنم

منو مادرم نزاشت درس بخونم انقددددد گریه کردم چشام ضعیف شده بود نزاشت که نزاشت خدا ازش نگذره چقدر من استعداد داشتم بخدا قسم حتما یه کسی میشدم برا خودم حالا همش احس بی مصرفی میکنم درس و تحصیل و سواد زندگی هر آدمی و تغییر میده....پسرم ۵ سالشه الفبای انگلیسی و فارسی و بلده انقد تشویقش کردم عاشقه دانش و مدرسه است

اینهمه دکتر و آدمهای مفید داریم تو جامعه چرا نباید درس بخونن بچه ها تن پرور شدن همش پای گوشی و تب وی ان.....

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

اصلا ادامه تاپیکشو میدیدی میفهمیدی خودش از بس توجه کرده دنبالش دویده که بچه اینطور بار اومده ، غذاشو خودش میزاره دهنش حموم هم زوری میره، بابا زن حسابی یبار بهش غذا نده بچه گشنه نمی مونه یه چیزی میخوره ، تکلیفشو انجام نده میره مدرسه تحقیر میشه حساب دستش میاد 

منم وقتی ریاضی رو بلد نمی شدم مامانم محکم از کلم میزد ، نتیجش این شد که هیچ وقت حس ترحم و مادری بهش ندارم بود و نبودش واسم مهم نیست

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
دقیقا درس بدرد نمیخوره برا اینایی خوبه ک کلا قید ازدواجو زدن

اتفاقا اونایی که نمیخوان ازدواج کنن باید درس بخونن تا مستقل شن

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
2810