2777
2789
عنوان

واقعا این زنه که بچشو بخاطر درس کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 38 پست
من با اون خانوم شدیدا موافقم پسر منم اینجوری از اول دبستان اذیت میکرد آخرشم ترک تحصیل کردواقعاپدرمود ...

میزدی میخوند؟

تا می زورت میرسید با کتک مجبورش کنی؟

شما هرچقدر بچه شیطونی کنه نخونه حق کتک زدنشو ندارید با این حرف هم توجیه نمیشه که شما نمیدونید ما چی کشیدیم 

هربچه‌ای اذیت خودشو داره نمیشه پاشی بچه رو کتک بزنی بگی اذیت کرده شما نمیدونید من چی کشیدم

جای کتک زدن پاشید برید یه روانشناس کودک چهارتا سرچ بزنید دوتا مطلب درست و حسابی بخونید ببینید روش تربیتی درست این موضوع که درگیرش هستید چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کجای کامنت من باعث شد همچین برداشتی کنی عزیزم؟؟؟اتفاقا تو اون تاپیک به استارتر گفتم بچه من ده سالشه ...

عذرخواهم اشتباه ریپ زدم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمی فهمه خوبم میفهمه

عزیزم من روانشناسی خوندم اینم بر پایه چیزی ک یاد گرفتم میگم خشونت ک جای بحث نداره کاری ب اون نداریم ولی پدر و مادر جلوی بچه نباید حرف ناهماهنگ بزنن و بچه رو حمایت کنن همین 

میزدی میخوند؟تا می زورت میرسید با کتک مجبورش کنی؟شما هرچقدر بچه شیطونی کنه نخونه حق کتک زدنشو ندارید ...

من نمیزدم من درمورد عصبانی شدن درمورد همچین بچه ای نظر دادم کا واقعا کفری میکنن آدمو

عزیزم من روانشناسی خوندم اینم بر پایه چیزی ک یاد گرفتم میگم خشونت ک جای بحث نداره کاری ب اون نداریم ...

حرف نا هماهنگ رو قبول دارم نباید باشه 

بع نظرت این بچه چجوری شده

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
یعنی کسی که ازدواج می‌کنه باید برا چندرغاز گوش به فرمان و مطیع شوهرش باشه؟؟؟؟من اینو نه درک میکنم نه ...

من نگفتم کسی که ازدواج کرد حتما نباید شاغل باشه منظورم این بود که وقتی یه کسی میخواد مجرد بمونه باید دستش تو جیب خودش باشه پدر مادرش که نمیتونن تا آخر عمر خرجشو بدن مستقل بودن ربطی به ازدواج نداره

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
من نگفتم کسی که ازدواج کرد حتما نباید شاغل باشه منظورم این بود که وقتی یه کسی میخواد مجرد بمونه باید ...

آهان بله خب این درسته 

من از حرفتون برداشت کردم که درس خواندن و شاغل شدن فقط برای مجردهاست

آهان بله خب این درسته من از حرفتون برداشت کردم که درس خواندن و شاغل شدن فقط برای مجردهاست

نه عزیزم منظورم این نبود

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)