2777
2789
عنوان

بنظزتون با پسر خالم ازدواج کنم

171 بازدید | 14 پست

من ۲۲ اون ۲۷ 

از خانواده ش متنفرم 

هم کار دولتی داره هم آزاد و پدرش هم خیلی پولداره 

درآمدش خیلی خوبه 

قیافه معمولی 

نمی‌دونم باهاش ازدواج کنم یا نه 

چون خیلی ام خواستگار ندارم و با کسی در ارتباط نیستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاق ، رفتار کشکه؟😐

همینکه با خانوادش خوب نیستی هم مشکل ایجاد میکنه هرکی گفت مگه میخوای با خانوادش ازدواج کنی بزن دهنش چون  تقریبا همه مردهای ایرانی مستقل ترینشون هم به خانوادش وابسته است زندگیت جهنم میکنه 

جذاب سایتم😜

اخلاق ، رفتار کشکه؟😐همینکه با خانوادش خوب نیستی هم مشکل ایجاد میکنه هرکی گفت مگه میخوای با خانوادش ...

چون وضع مالی خوبی داره 

منم خیلی خواستگار ندارم 

شاید دیگه مورد بهتری خواستگاری نکنه ☹️

بچه ات چپه میشه 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
از خانواده‌ش یعنی خالت؟ عزیزم بنظر من اگه طرفت خیلی وابسته به خانواده هست ازدواج نکن چون بهرحال توهم ...

اره اصلا نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم 

وای عروسای خالم خیلی آدم وحشتناکی هستن 

اصلا دوستشون ندارم 

🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا راست میگم 

بعد نگا وضع مالش نکن 

خانواده اش خیلی مهمه

بچه عصاره خانواده است

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
چون وضع مالی خوبی داره منم خیلی خواستگار ندارم شاید دیگه مورد بهتری خواستگاری نکنه ☹️

اینکه میگن پول داشته باشه گاو باشه چرته یکی اخلاق خوبی داشته باشه با وضع متوسط هم میشه زندگی و ساخت ولی پول فوقش بتونه چند وقت یک زندگی و حفظ کنه بعد از هم میپاشه مثل اینکه بخوای چوب و با چسب ماتیکی بچسبونی یک دقیقه هم به زور نگهش میداره

جذاب سایتم😜

اره اصلا نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم وای عروسای خالم خیلی آدم وحشتناکی هستن اصلا دوستشون ندارم

خب ازدواج نکن یکی از شرطای ازدواج دوست داشتنه..خاستگار نداری اشکالی نداره بلاخره هرجا صلاحت باشه با هرکی که باب طبعته ازدواج میکنی

2810