2777
2789
عنوان

به شما بگن شبیه افغانی هایی ناراحت میشید💔جدی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 75 پست

نسلهان آتاگل هم حالت چشاش شبیه افغانیا وچینی هاست فقط رنگیه 

ناراحت نمیشم 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا آره زیر بیست و پنج بودم الان واقعا سنگ شدم بی ادبی نباشه بگن شکل 💩 هم دوثانیه بعد میگم جهنم بابا

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

آره ناراحت میشم ، از صد تا فوش برام بدتره

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

نمیدونم تاحالا بهش فکر نکردم اما افغان زیبا هم زیاد هست 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اره چون اون فرم چهره رو نمی پسندم ا

فغانستانی هام مورد احترام منن

اگه بگم مثلاً شبیه کره ای ها هستی هم ناراحت میشم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خب اون خدایی زشته

سلبریتی ترکیه زشت میشه مگه😕

اگه زشت بود این همه پیشنهاد نقش اول بهش نمیدادن 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
2810