2777
2789
عنوان

عاشق شدین تا حالا

131 بازدید | 40 پست

من خیلی دوسش داشتم ولی سر بی حرمتی هایی که نسبت بهم کرد رابطه رو تموم کردم الان بعد ۴ ۵ ماه فهمیدم با یکی رفته تو رابطه خیلی خیلی ناراحتم چرا واقعه دوستم رفت بهش گفت تو که میگفتی فلانی دوست داری رفتی رل زدی گفت کیو میگی اونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو د ...

میدونم اشتباه بود تمومش کردم الان تنهای تنهام میشه برای دلم دعا کنی خیلی شکسته 

اگه بگم نشدم دروغ گفتم. چون بدی کرد در حقم و تموم خوبیامو پاش ریختم

ما خوب بودیم یعنی من خیلی جاها کوتاه میومدم اواخر خیلی بی احترامی از سمتش شنیدم مثل اینکه بهم گفت برو بابا یتیم بی پدر و تو بابا نداری و اینا مامانت ازدواج کرده و خیلی خیلی مسخره ام کرد حتی عکسم به رفیقاش داده بود بعد الان خیلی دلم شکسته 

ما خوب بودیم یعنی من خیلی جاها کوتاه میومدم اواخر خیلی بی احترامی از سمتش شنیدم مثل اینکه بهم گفت بر ...

ولش کن خلایق هرچه لایق. تو باارزشی برو خوشحال باش خدا بهت رو کرد و دعوا شد بینتون تا بشناسیش این ادب نداره 

2810