2777
2789

یه تشک تختخواب دیدیم تو دیوار قیمتش مناسب بود طرف گف نو نو هستش رویال بود کاور اینا داشت مامانم اینا رفتن دیدن گفتن اره تازه بود امروز رفتیم آوردیم گزاشتم‌رو‌تخت دیدم یکم نخ کش اینا داره از چند جا یدونه ام لکه داشت کمرنگ میترسم شوهرم بفهمه🥺بخاطر اینکه یکم مناسب در بیاد برامون اونو برداشتم طرفم گفتش تازه اس ولی یکم ایراد داره چیکار کنم شوهرم نفهمه چی بگم

روش رو تختی کشیدم ولی میدونم نگاه میکنه 

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش تو چیزای دیگه یکم رعایت میکردی تشک رو واقعا نو می‌گرفتی ممکنه ساس یا بیماری پوستی بهتون منتقل بشه حداقل قبل از استفاده قشنگ با بخارشوی چیزی آمیزش کن اگه هم شوهرت به نخ کش بودن و لکه گیری داد بگو تو انبار بود تشک فروشنده از انبار آورد بیرون گفت تو بار اینطور شده چون اصولاً خیلی از جنس ها تو بار آسیب میبینم یا ممکنه روکششون بلند بشه و لک بشن

کاش تو چیزای دیگه یکم رعایت میکردی تشک رو واقعا نو می‌گرفتی ممکنه ساس یا بیماری پوستی بهتون منتقل بش ...

خیلی میترسم اعصابم کلی خورد شده

خب که چی مثلا ؟!«»
خیلی میترسم اعصابم کلی خورد شده

بنظرم اشتباه کردی

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خب چیکار کنم الان☹️

🤔نمیتونی بفروشی نو بخری ؟؟ بنظرم ارزش نداره اصلا بعدم چطور میتونی رو تختی که معلوم نیست کیا روش خوابیدن و چه بیماریهای دارن بخوابی؟؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
🤔نمیتونی بفروشی نو بخری ؟؟ بنظرم ارزش نداره اصلا بعدم چطور میتونی رو تختی که معلوم نیست کیا روش خوا ...

کامل آمیزش کردم آخه کاملا تمیزه بعدم روش کاور انداختم فقط یکم نخ کش داره

خب که چی مثلا ؟!«»