2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا برام وقت نمیذاره

397 بازدید | 33 پست

سلام ، من تقریبا یکسال و نیمه عقد کردم(عروسی نکردم) از همون اول حس کردم که اصلا برای شوهرم مهم نیستم مثلا تولدم برام هیچی نگرفت ، روز زن برای مادرش انگشتر گرفت و برای من هیچی ، ولنتاین اصلا به روی خودش نیاورد

آدم خسیسی نیست یعنی برای خودش خییلی خرج می‌کنه ولی برای من...

بعد از عقدم چون سال کنکورم بود کنکور رو بهونه کرد و حتی یک بارم باهم بیرون نرفتیم باورتون میشه

تا اینکه به خودم گفتم بزار خودم ازش درخواست بکنم

مثلا امروز بهش گفتم منو ببر دندون پزشکی ، گفت سرم خیلی شلوغه و مرخصی هم نمیتونم بگیرم از ۷صبح تا ۸شب سرکاره 

گفت میام دنبالت می‌برمت خونمون با مامانم دوتایی برید دندون پزشکی و خودم نمیتونم ببرمت منم باهاش بحث کردم و گفتم نمیخوام

به نظرتون حق با منه یا اون؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسیسه دیگه خسیس نیس چیه 

این ادم زورش میاد یه کادو بخره تو‌محتاج کادو اون نیستی ولی ارزش ادم برای همسرش مخصوصا اینجور جاها مشخص میشه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

خسیسه دیگه خسیس نیس چیه این ادم زورش میاد یه کادو بخره تو‌محتاج کادو اون نیستی ولی ارزش ادم برای همس ...

روز زن وقتی واسم هیچی نخرید یه دعوای مفصل باهاش کردم

رفت گردنبد گرفت برام، ولی هیچ ارزشی برام ندارد دلم شکست