2777
2789
عنوان

کسایی ک عزیز از دست رفته دارید

96 بازدید | 8 پست

دخترم سه سالشه داشت میگفت بیاید اسمامونو عوض کنید مثلا من زهرا .

مامان تو چی؟

گفتم من الهام .

گفت بابا چی ؟

گفتم امیر علی مثلا .

باباش گفت نه.

گفتم پس چی دوست داری 

گفت فلان اسم (اسم داداش مرحومش ) رو گفت.

شما بگید برا چی اینو گفت؟

از من ک طرف مقابلشم انتظار رفتار خاصی ایا میره در مقابل این حرکت؟

من ک حالم گرفته شد اینو گفت و واقعیت ناراحت شدم . اخه دوست ندارم ی چیزی از ادم فوت شده هر چتد عزیز باشهرو ب ی ادم زنده نسبت بدن

ولی خب در ظاهر هیچ ری اکشنی نداشتم . فقط گفتم فلانی ک عموئه دخترم گفت عیب نداره منم گفتم۶ عمرت مث فلانی نباشه 

حق داشتم ی جوری شم یا نه؟

قبلم ریخت تا گفت یا شاید بدم اومد نمیدونم

ناراحت نباش اون از روی دوست داشتنه داداش مرحومش گفته .عمر هم دست خداست عزیزم .هیچی نمیشه .من روزی هزار بار به شوخی به مامانم میگم شاید برنگردم خونه شاید امروز تصادف کنم و ...ولی هیچیم نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ناراحت نباش اون از روی دوست داشتنه داداش مرحومش گفته .عمر هم دست خداست عزیزم .هیچی نمیشه .من روزی هز ...

ممنون عزیزم برا دلداریت. خدا عمربلند و باعزت و سلامت بهت بده گلم

اون مال قدیم بود کولی اره قبول دارم حساسم .

هنوزم هست همسایه ما  بابا بزرگ بچه ک برحمت خدا رفت عروسه باردار بود بچه ک ب دنبا اومد خانواده شوهرش گفتن باید اسمش بزاری عباس بیچاره مادره اسم بچه ش و اسم بابا بزرگه ک تازه مرده گذاشت 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉