لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه پایدار باشه .......ممکه هم نباشه..........مشخص نمیکنه
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
پایداره اره ولی اینجوری که دختره مثل کنیز باید هیچی نگه و احتمالا قبل ۲۰ سالگی ام دو شکم میزاعه ، شوهره هم اگه ادم بود و پدوفیل نبود میرفت سراغ هم سن و سال خودش کلا مردایی ک میرن سراغ دختر کم سن و سال کسک*ش روی زمینن
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
کودک همسری شاخ و دم نداره و نتیجه بیشعوری پدر و مادر دختر، پدوفایلی داماد و استبداد خانواده داماد برای خواستن بزرگ کردن و تربیت کردن عروس از همون بچگی.