شوهرم هیچ وقت برای رابطه پیشقدم نمیشه یعنی هرگز حتما من باید بگم اگه یه موقع هم من نرم سمتش عصبی میشه به همه چی گیر میده یه ظرفی میشکونه انقد اذیت میکنه که من مجبور میشم میرم سمتش یعنی نمیتونم یه قهر کنم ، شما بودین چیکار میکردین ؟
کارت سخته باید نقطه ی انعطافشو پیدا کنی یعنی همون با پنبه سر بریدنه. در عین اینکه کاری که دوست داره رو انجام میدی حرفتو با یه تیکه کاغذ یا یه پیام هم میتونی بگی. فقط زیاده روی نکن
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد که مغروره ، خب اگه نمیاد سمتم چرا توقع داره من برم سمتش ، چند روز پیش داشت یه دعوایی راه مینداخت که از ترسم گفتم ن و ا ر ب ه دا ش ت ی بخر فردا که دعوا را نندازه یعنی میگم مثل آدم حرف نمیزنه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.