2777
2789

دکتر گفته باید غذای خوب مقوی بخوره شاغلم هست نمیتونه  غذا درست کنه دو نوع حالم از هرچی گوشت بهم میخوره   حالت یخنی هم درست میکنه خودمم نمیرسم چیزی درست کنم الان سه روزه ناهار سفارش میدم پولام تموم شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی بابام‌خیلی داماد خوبیه اومد براش گوسفند کشت میوه فقط لیمو شیرین میخوره بابام براش آبش میگیره هر ...

انسان خوبیه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دقیقا تو قضیه ماهم همینه من هرروز با دوتا بچه به پدرم میرسیدم اگه نمیتونستم بیمارستان برم ناهار مفصل ...

اشکال نداره خدابهت بده مهم اینه شما وجدانت راحته محبت خودتو کردی

اشکال نداره خدابهت بده مهم اینه شما وجدانت راحته محبت خودتو کردی

اتفاقا دوسالم فقط من رفتم سرخاک بابام اصلا براشون مهم نبود ک برن سرن خاک 

حالا دو هفته است به پدرم گفتم من باهات دیگه قهرم و نمیام 

عین دو هفته همه خوابیدنن بابام میاد دنبالم و من بهش بی توجهم

اتفاقا دوسالم فقط من رفتم سرخاک بابام اصلا براشون مهم نبود ک برن سرن خاک حالا دو هفته است به پدرم گف ...

الهی عزیزم 

چقدر حس بدی داری می فهمم

روح بابات اون دنیا متوجه اشتباه خودش شده ولی دیگه چه فایده 

مثل پدر و مادر من که بعدا بعد از فوتشون میفهمن با من چه کردن چقدر تبعیض گذاشتن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
2810