2777
2789
عنوان

خوشحالم که مریض شده

340 بازدید | 21 پست

سالها پیش نشست زیر پای  همسرم برو وام بگیر بده بدم ب یکی سود میده وضعت خوب میشه من اینور زور میزدم قبول نکن اون ولی هی زنگ و جلسه تا همسرم خامش شد 

از آخر ۱۰۰ میلیون پولمون رو خوردن و آبم روش و چون آشنای درجه یک بود نشد از خودشم شکایت کنیم چون خودش واسطه بود 

فقط یادمه حتی عذرخواهی ام نکرد 

و خودش بواسطه این میانجی گری قصر ساخته که الان خونش میلیاردها قیمتش 

اما ما کلی از زندگی عقب افتادیم هنوزم نتونستین جبران کنیم

یادمه روزایی که فقط میتونستم میوه ب بچم بدم خودمون نداشتیم یا یادمه بچم حسرت میکشید لباس برادرزاده هامو میدید و خواهرام واسش لباس میخریدن آنقدر که ما تحت فشار مالی بودیم 

الان شنیدم مریض شده البته طور خاصیش نیست فقط کمرش یکم آسیب دیده که با جراحی خوب میشه ولی عجیب خوشحالن و دعا میکنم اصلا خوب نشه

آیا گناه میکنم؟

کاش حداقل این درد تو زندگیشون باشه 

چون هیچ غمی ندارن فقط باعث شدن هنوز که هنوزه ما در حال تاوان دادت باشیم سالها از زندگی عقب افتادیم 

ولی اونا شدیدا وضع مالی‌شان خوب و خوش و خرم هستند 

همش میگم کاش لااقل این مورد باشه که انقد خوش نباشند 

خیلی خیلی مدت ها زجر کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اینقد پولدارن باید ۱۰۰تومن ازشون میگرفتین همسایه ما پول یکی رو خورده بود یه شب اومدن در خونه همس ...

وای تو نمیدونی اینا کی بود.حتی! سر یه خانواده بی سرپرست هم همینکار کردن از آخر اون زنه از غصه سرطان گرفت خی 

بعد حتی ببین میگفتن اون چون از ما شکایت کرده سرطان گرفته 

باورت میشه؟؟؟؟؟

خوب اینقد پولدارن باید ۱۰۰تومن ازشون میگرفتین همسایه ما پول یکی رو خورده بود یه شب اومدن در خونه همس ...

حتی یه ریالم بهمون نمیدادن و ندادن و اینکه حتی یه تعارف نزدن با اینکه انقد از این میانجی گری خوردن کع بیا و ببین

وقتی اینقد داره ازش شکایت کن

اگرم نمیشه

خب چرا فک میکنی هر کی داراس حالش خوبه

کسی که ولع وطمع دنیا داره حالش خوب نیست 

حتی اگه ظاهرش خوب باشه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
خیلی نمیخوام اینجوری باشم ولی چون چند سال یه چشمم اشک و خون بود نمیتونم

خوب و بد رو همیشه به خدا بسپار 

خدا خودش میبینه و بهتر میدونه چکار کنه ..اما خودت هیچوقت بد کسی رو نخواه 

وقتی اینقد داره ازش شکایت کناگرم نمیشهخب چرا فک میکنی هر کی داراس حالش خوبهکسی که ولع وطمع دنیا داره ...

درجه یک بود اصلا همسرم قبول نکرد حتی ارتباط رو کم کنیم 

حتی من یبار جلوشون یکم ناخوش بودم میگفت چرا قیافه گرفتی او نمی‌خواسته اینجوری بشه و فلان 

کلا همسرم حتی به روش نیاورد خودشونم که پررو بودن اما ما بهمون خیلیییییی سخت گذشت

درجه یک بود اصلا همسرم قبول نکرد حتی ارتباط رو کم کنیم حتی من یبار جلوشون یکم ناخوش بودم میگفت چرا ق ...

پس ولش کن صدقه حساب کن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

منم خودم دعای بد نمیکنم ولی راستش اگه یکی بهم ظلم کرده باشه و ببینم بلایی سرش اومده ته دلم خوشحال میشم 😑 آدمیزادیم دیگه به مقام امامت نرسیدیم که اگه یکی اذیتمون کنه براش طلب خیر کنیم همین که نفرین نمیکنیم بسه والا😑 تو هم واگذار کن به خدا . خود خدا خیلی قشنگ جواب میده شاید دیر جواب بده ها ولی یجوریه که قشنگ حال ادم جا میاد 😃

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
2810