2777
2789
عنوان

خاستگار سمج

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست
اخلاقش میگن خوبه من زیاد باهاش حرف نزدم سنتیه

خاستگاری واشنای بخاطرهمینه.

مهم اخلاقه اخلاق خوب باشه بقیش درس میشه

تنهاچیزی که علاج نداره مرگ هست

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تقریبا تو شرایط شما بودم یک بار 

و ازت خواهش میکنم این کارو نکن اگه به دلت نمیشینه چرا خودتو مجبور میکنی که طرف به دلت بیاد

بعدا احساس خود کم بینی میکنی توی رابطه و حس‌میکنی یه چیزی اشتباهه و خودتو مجبور میکنی اون ادم به زور به دلت بشینه 

با خودت و‌روح و‌روانت این کارو نکن 

عزیزم من تقریبا تو شرایط شما بودم یک بار و ازت خواهش میکنم این کارو نکن اگه به دلت نمیشینه چرا خودتو ...

چند وقته ازدواج کردی؟ چون تو شرایط شمام میپرسم 

حالم خیلی بده حس میکنم ب خودم ظلم کردم دلم میسوزه و گریه میکنم البته اخلاقشم دوست ندارم

چند وقته ازدواج کردی؟ چون تو شرایط شمام میپرسم حالم خیلی بده حس میکنم ب خودم ظلم کردم دلم میسوزه و گ ...

من خداروشکر کار به ازدواج نرسید عزیزم

اما همش خودمو سرکوب میکردم و این باعث شده بود که توی خیلی از اخلاقای بد اون اقاهم بازهم خودمو سرکوب کنم یه جوری که تنها راه همینه

و وقتی تموم شد تازه احساس رهایی کردم تازه داشتم میفهمیدم چه بلایی داشتم سر خودم می آوردم 

خیلی سخته که خودتو مجبور کنی به دوست داشتن کسی

من خداروشکر کار به ازدواج نرسید عزیزماما همش خودمو سرکوب میکردم و این باعث شده بود که توی خیلی از اخ ...

خداروشکر خداروشکر 

برای منم دعا کن برا حال دلم 

تعریف الکی نمیکنم من خیلی قشنگم روحیه ی شاد و اجتماعی داشتم درس خون و پر انرژی بودم 

همرو ازم گرفت توروخدا برام دعا کن همین💚🌱

خداروشکر خداروشکر برای منم دعا کن برا حال دلم تعریف الکی نمیکنم من خیلی قشنگم روحیه ی شاد و اجتماعی ...

چقدر درکت میکنم عزیزم 

سر نماز دعات میکنم انشالله مشکلت حل شه