2777
2789
عنوان

استرس دارم چیکارکنممم😳

85 بازدید | 6 پست

کنفرانس دارم فردا الان تصورشو میکنم استرس میگیرتم 

میترسم برم بالا به تته پته بیفتم و یادم بره 

تو خونه مث بلبل میگم حالا میرم اونجا انگار هیچی نخونده رفتم بالا 

شما چجور کنار اومدین باهاش و راه حلتون چیه؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

هیچی واسه کی مگ داری کنفرانس میدی اونام‌مثل خودتن

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو خدا برا گرگ بیابونم نیاره من ک ترم اولیم عین چی میترسم از کنفرانس ۵۰ نفرس کلاسمون

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
بچه ها اصلا گوش نمکنن تو خودتو اذیت نکن استرس نگیرید

منم همینجور خودمو گول میزدم ولی معلم دید ینفر نگاه نکرد صداش رو هواس برا همین مث جغد نگاه تو چشم ادم میکنن 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
وای نگو خدا برا گرگ بیابونم نیاره من ک ترم اولیم عین چی میترسم از کنفرانس ۵۰ نفرس کلاسمون

من اولین بارم نیست و بچه ها هم همشون اشنان دیگه چی بگم؟؟؟