2777
2789

پسرم 35روزش هست خواب عمیق نداره تا صبح 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه 

روانی شذم افسرده شدم تو رو خدا کمکم کنید من اولین تجربه ام هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما آروغش را بزنه بعد بخوابونش.

موقع خواب لای یک پارچه یا پتوی نازک ونرم مثل قنداق آروم ببندش، حس امنیت بیشتری میکنه، حتی پاهاش تو پتو باشه، جوراب شل هم پاش کن تا گرم بشه.

غذاهای گوشتی بخور شیرت قوت داشته باشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خوب سیر نمیشه براهمین

آخه دیگه تو این سن باید 60 تا بخوره 

من بیشترم بخواد میدم ولی خب دیگه نمیخوره 

من امشب ساعت 10 بهش میخوام شیر بدم کامل 

بخوابونم ببینم چی میشه آخه بین شیر هی می‌خوابه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
حتما آروغش را بزنه بعد بخوابونش.موقع خواب لای یک پارچه یا پتوی نازک ونرم مثل قنداق آروم ببندش، حس ام ...

خواهر بچه ام شیر خشکی هست 

اینایی هم که گفتی میزارم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده 

توکل به خدا 

آلان مثلا خوابه رو پام بعد میزارم رو تخت 

شما چه مدلی میخوابونین؟ 

خواهر بچه ام شیر خشکی هست اینایی هم که گفتی میزارم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده توکل به خدا آلان مثلا ...

وقتی خوابوندید وتکون خورد ،بلندش نکنید، همونطوری کف دستتون راآروم پشتش بزنید، تا عادت نکنه بغلش کنید

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
یک ماهه ۶۰ تا یجا بخوره؟؟من پسرم ۷ ماهشه ۶۰ تا میخوره

عزیزم بچه با بچه فرق داره 

پسر شما کم نمیخوره؟ 

غذا هم شروع کردی؟ 

یه جا نمیخوره در دو مرحله