2777
2789

سلام پسرم الان 3 سالشه فقط 4 کلمه مامان، بابا، نه نه و دد میگه لطف راهنمایی کنین، کسی بوده که این مشکل رو داشته، اتیسم نیستش چون اون علایم رو نداره خودم هم باهاش زیاد حرف میزنم دریغ از یه کلمه جدید، شنوایی هم خوبه و رشد تکامل هم نرماله، شماها تجربه داشتین لطفا بگین چکار کنم؟ شربت امگا هم میدم. فقط هرچی میگم این کامت بالا رو تو جواب میاره

گفتار درمان ببر حتما

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

یه دفعه این حرف میزنه خیالت راحت 

پسر منم بدتر 

چند روز پیش لقمه میدادم شروع کرده با هر لقمه میگه 

دستت درد نکنه 

انقدر با رضا خندیدیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر دایی من اینطور بودن ۳ تاشون چون دایی و بابابزرگمم بودن الان بلبل زبونن ارثیه مال اینا شمام اگر مشکل دیگه نداره و همه چیش خوبه نگران نباش به زودی حرف میزنه و سرتو میبره مث پسر من ۹ ماهشه روزی صدبارمیگه ماما اگرم جواب ندم عصبانی میشه

باهاش کار کنید ما ۴ساله هم با این شرایط داشتیم

هر روز هر ساعت هر دقیقه حرف میزنم، اینفدر صحبت میکنم که خودم خسته میشم، همه چی رو خوب میشنوه ولی دریغ از جواب به جز اون 4 تا کلمه 

پسر دایی من اینطور بودن ۳ تاشون چون دایی و بابابزرگمم بودن الان بلبل زبونن ارثیه مال اینا شمام اگر م ...

راستش پسر عمه هام هم یکیشون 4 سالگی و 5 سالگی زبون باز کردن، ژنتیک میشه اثر داشت

هر روز هر ساعت هر دقیقه حرف میزنم، اینفدر صحبت میکنم که خودم خسته میشم، همه چی رو خوب میشنوه ولی دری ...

نگران نباشید خوب میشه ولی اگه چند تا هم بازی داشته باشه تاثیرش بیشتره

کاربر آقا 
2810