2777
2789
اسپری ارو میزنم بچه کلافه شده بس که دکتر برومش همش میگه چرا من اینجوریم دلم واسش میسوزه کاش خودم این ...

اگه افت اکسیژن داره ببرش بیمارستان عزیزم 

و با دکترش مشورت کن که اگه لازمه اسپری اکسیژن استفاده کنه 

واسش توضیح بده کاملا به زبون خودش که سربازای بدنت میخواد مواظب تو باشه زیادی حمله میکنن و بگو بزرگ بشی خوب میشه فعلا اعتمادبنفس بهش بده 

منم بچه بودم خیلی احساس ضعف داشتم اما مادرم بی اهمیت جلوه میدادش و تو زندگیم تاثیر منفی نزاشت و بهم‌ میگفت تو باهوشی و همیشع منو سمت درس و تلاش سوق میداد و این حتی به نفعم شد تو زندگی

همه چیز به تو بستگی داره بگو چیز مهمی نیست خدا بجاش تورو باهوش آفریده اینم بزرگ بشی خوب میشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اگه افت اکسیژن داره ببرش بیمارستان عزیزم و با دکترش مشورت کن که اگه لازمه اسپری اکسیژن استفاده کنه و ...

الان خوبه افت اکسیژن نداره تو سرما خوردکی اینحوری میشه اره میدونم میبرم میزارن براش شما هر دکتری هم یه چیزی میگه یکی میگه اکسیژنش نیاد زیر 94 یکی میگه 92 یکی میگه اصلا اکسیژن رو چک نکن نمیدونم چه غلطی کنم شما افت اکسیژن هم داشتیت یا نه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوبه افت اکسیژن نداره تو سرما خوردکی اینحوری میشه اره میدونم میبرم میزارن براش شما هر دکتری هم ...

نه عزیزم نداشتم.. ببر بیمارستان بزارن واسش اگه گفتن نیاز نیست بگو دکترش گفته اینارو با دکترش چک کن همون فوقی که تحت نظرشه

زیر ۹۴ رو ببر بزارن 

یکمی کیفیت زندگی رو تحت تاثیر میزاره اما مشکلی نیست که زندگی رو خراب کنه پس زیاد خودتو اذیت نکن و فقط پیگیر باش انشالله بزرگتر بشه بهتر میشه من بهتر شدم

نه عزیزم نداشتم.. ببر بیمارستان بزارن واسش اگه گفتن نیاز نیست بگو دکترش گفته اینارو با دکترش چک کن ه ...

خه انگار واسه پسر من خیلی شدیده شما موردی دیدین تا حالا که الرژی باعث بشه اکسیژن بیاد پایین؟؟

خه انگار واسه پسر من خیلی شدیده شما موردی دیدین تا حالا که الرژی باعث بشه اکسیژن بیاد پایین؟؟

بله عزیزم طبیعتا وقتی نایژک ها تنگ میشن تو آسم و آلرژی و بیماریهای تنفسی که باعث کاهش ظرفیت ریه میشن اکسیژن رسانی میاد پایین و باعث افت اکسیژن میشه چک کن حتما و اگه نیاز شد ببرش بیمارستان 

یاد بچگیام افتادم انشالله همیشه سالم و موفق باشه 

هر موقع هم نیاز به راهنمایی داشتی زنگ بزن ۱۱۵ وصلت میکنن پزشک اورژانس عزیزم

بله عزیزم طبیعتا وقتی نایژک ها تنگ میشن تو آسم و آلرژی و بیماریهای تنفسی که باعث کاهش ظرفیت ریه میشن ...

منون اره من همیشه سرما میخوره جک میکنم الان سرما نخورده اون هفته سرماخورده بود اللن خوبه شکر خدا ممنون 

خه اکسیژن خونش میاد پایین خیلی میترسم بچه یکمم بی حال و خوابالو میشه بردم طب سنتی گفت ببر بادکش اما ...

عوارص چی داره بابا من کلی انجام دادم بچه زیر دستگاه رو نجات دادم با بادکش. اصولی انجام بشه عالیه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.